Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 oceněna prestižní cenou Red Dot Design Award 2020

Electrolux

02.04.2020

Lucie Krejbichová

Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 byla oceněna prestižní mezinárodní cenou Red Dot Design Award 2020, která každoročně vyhlašuje ty nejlepší počiny v oblasti podnikání a designu. Odborná porota vždy hledá takové produkty, které se od své konkurence odlišují právě v oblasti designu či komunikaci. Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 si porotce soutěže získala nejen svým moderním vzhledem, ale i inovativními funkcemi, díky kterým bude každý domov čistě bez virů a bakterií.

Velkým benefitem čističky vzduchu Electrolux Pure A9 je neustálé monitorování kvality vzduchu i v tom nejvzdálenějším koutě místnosti. Ať už budete doma nebo kdekoli jinde, prostřednictvím mobilní aplikace si můžete kvalitu vzduchu ve své domácnosti kdykoli snadno zkontrolovat nebo upravit její nastavení.

Každý filtr je vybaven unikátním inteligentním štítkem, který zajišťuje optimální účinnost čističky, sleduje dobu používání filtru a upozorní uživatele, když je třeba filtr vyměnit. Antibakteriální látky a filtr neutralizují 99,9 % bakterií a zabraňují jejich dalšímu množení.

Díky unikátní technologii AirSurround vytváří čistička vzduchu Electrolux Pure A9 silný, ale hladký pohyb vnitřního vzduchu. Namísto proudění v jednom směru proudí vzduch ve spirálách vzhůru, poté klesá a vstupuje zpět do zařízení, čímž se stává celý proces čištění ještě rovnoměrnějším. Čistička vzduchu mimo virů a bakterií reaguje i na běžné plyny a pachy, které vznikají například při vaření.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies