CustomFlex: Tetris ve vaší chladničce

AEG

30.06.2017

Lucie Krejbichová

Pamatujete si hru tetris? Výběr předmětu i směru, jednoduché ovládání a několik variací. Tetris není hrou minulosti. Napadlo by vás však, že ho můžete hrát i v kuchyni? Nyní vám ke hře poslouží dveře chladničky. Systém flexibilního uspořádání CustomFlex® nové chladničky z řady AEG Mastery totiž nabízí naprostou volnost při ukládání potravin.

Uskladňování a vyjímání surovin z chladničky se díky technologii CustomFlex® stane opravdovou zábavou. Praktický skladovací systém ve dvířkách chladničky umožňuje uspořádání poliček, příchytek a nádob libovolným způsobem. Dveře chladicího prostoru jsou vybaveny drážkami, které umožňují přemístění polic na základě individuálních požadavků a přání.

Doprava, doleva, nahoru či dolů – nyní můžete přesouvat a přemisťovat, dokud vás to nepřestane bavit. Díky důmyslnému systému CustomFlex® bude vnitřní prostor chladničky vypadat přesně tak, jak si ho sami vytvoříte. Možnosti jsou neomezené; záleží jen na vás, zda potraviny uspořádáte podle typu, sezóny, barvy nebo frekvence používání. Fantazii se meze nekladou, tak proč se do toho nepustit hned? Ukažte členům rodiny i hostům svou originalitu a pohrajte si. Věřte, že tím nakazíte i ostatní, kteří si to rádi vyzkouší. Riskujete pouze to, že při dalším otevření chladničky budou vaše potraviny uložené opět jinak.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies