Electrolux PerfectCare – oblečení na každý den vyprané s péčí

Electrolux

02.11.2017

Lucie Krejbichová

Hýčkejte své prádlo v pračkách nové řady Electrolux PerfectCare. Electrolux přináší zážitek v péči o různé druhy textilie. Řada praček Electrolux PerfectCare zajišťuje, že oblečení bude i nadále vypadat co nejlépe, a to ať se jedná o denim, vlnu outdoorové oblečení nebo dokonce extrémně citlivé tkaniny jako je hedvábí. Electrolux PerfectCare poskytuje dokonalou péči o prádlo. Zářivé barvy bez blednutí, svetry, které si drží tvar, a jemné prádlo, jež stále vypadá jako v den, kdy jste ho koupili.

Správná a šetrná péče je klíčem k prodloužení životnosti vašeho oblíbeného oblečení. Proto vám pračky z řady PerfectCare nabízejí více než jen čisté prádlo – umožní vám, aby se o vaše i oblečení celé rodiny postaraly vyspělé technologie nové řady praček Electrolux PerfectCare 600, 700 a 800.

Objevte nové modelové řady praček Electrolux PerfectCare:

  • Série 600 s technologií SensiCare

Každodenní praní se sílou antialergické páry

Technologie SensiCare automaticky pro každou várku prádla upraví čas, spotřebu vody a elektrické energie. Díky tomu prací cykly netrvají zbytečně dlouho a vaše oblečení vydrží déle svěží a v té nejlepší formě.

Antialergická pára v kombinaci s vysoce účinným pracím programem umožňuje odstranění bakterií a alergenů z oděvů. Zajišťuje hygienické a zároveň jemné čistění.

Modely praček řady PerfectCare 600: EW6F328WC, EW6F328WUC, EW6F349SC, EW6F408WU, EW6F428BC, EW6F428WUC, EW6F429BC, EW6F448BUC

  • Série 700 s technologií SteamCare

Upravený vzhled vždy po ruce

Technologie SteamCare umožňuje ukončit každý prací cyklus přidáním páry, která zabraňuje mačkání. Dosáhnete tak hladkého prádla bez žehlení. Kromě toho můžete využít i samostatné parní programy k rychlému osvěžení oblečení, aniž byste ho museli prát. Navíc unikátní technologie FreshScent umožňuje osvěžit oblečení působením páry a parfému, který krásně provoní vaše prádlo.

Modely praček řady PerfectCare 700: EW7F348SC

  • Série 800 s technologií UltraCare

Každé vlákno oblečení ošetřeno a chráněno

Nedokonale rozpuštěný prací prostředek negativně ovlivňuje výsledky praní, zatímco nerovnoměrné rozložení aviváže zase může vaše oblečení poškodit. Pračka s technologií UltraCare smíchá prací prostředek a aviváž s vodou ještě před samotným kontaktem s prádlem. Každé vlákno vašeho oděvu tak bude perfektně čisté, svěží a hebké pro dokonalý výsledek.

Modely praček řady PerfectCare 800: EW8F228SC, EW8F261SC, EW8F328SC

Umocněte výkon svého spotřebiče díky příslušenství PerfectCare

Vhodně zvolené boty, hodinky či kabelka dovedou vyladit váš vzhled k dokonalosti. Stejné je to s příslušenstvím Electrolux, které v kombinaci se spotřebiči z řady PerfectCare dodá vašemu oblečení něco navíc, abyste mohli být maximálně spokojeni. Objevte ucelený systém péče o prádlo.

  • FreshScent: Osvěžte své oděvy vůní páry

Užívejte si pocit právě vypraného prádla, aniž byste ho museli zdlouhavě prát. Unikátní technologie FreshScent jako první na světě umožňuje osvěžit oblečení působením páry a parfému namísto klasického pracího programu. Pára v kombinaci s exkluzivními vůněmi zajistí, že vaše oblečení bude nejen skvěle vypadat, ale také krásně vonět. Parní programy jsou navíc velmi šetrné, a tak udrží prádlo déle jako nové bez nutnosti častého praní.

  • Vždy dostatek prostoru

Bojujete s nedostatkem místa? Instalací spotřebičů na sebe ušetříte spoustu cenného prostoru. S montážní sadou umístíte pračku se sušičkou snadno a bezpečně na sebe, aniž byste potřebovali další úchytky nebo fixační prostředky. Kromě toho vám důmyslně zabudovaná zásuvka usnadní manipulaci s prádlem. A navíc speciální podstavec pod pračku a sušičku vám ulehčí vkládání a vykládání prádla.

  • Ochránce jemného prádla

Jemné a choulostivé prádlo vyžaduje šetrné zacházení. O jeho ochranu se během praní postará speciální sáček na praní Electrolux.

Dodáte-li oblíbeným kouskům ze svého šatníku tu správnou péči, budete se z nich těšit mnohem déle. Spotřebiče PerfectCare zajistí více než jen čisté prádlo – umožní vám rozvíjet váš osobitý styl bez nutnosti pořizování nových oděvů.

Více na www.electrolux.cz/perfectcare nebo newsroom.doblogoo.cz

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies