doblogoo

Jeden kečup vládne všem

Spak

Publikováno: 28. 05. 2018
Autor: Lukáš Jungbauer

 

Stáhnout celou zprávu Tisknout zprávu Fotogalerie

 

 

Hans Peter Spak uvádí na trh své mistrovské dílo. Nový prémiový kečup s obrovským podílem voňavých italských rajčat, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a laktózy. Jeho elegantní skleněná láhev je plná šťavnatých rajčat vyzrálých na italském slunci. Novinka pro gurmány, kteří si potrpí na kvalitu bez kompromisů. Nádherně sytý, jemně kořeněný. Kečup SPAK Master vládne všem.

 

Na hranolky, steaky, burgery, hot dogy a vše ostatní. Nový kečup SPAK Master je tím nejlepším, co můžete v kuchyni použít, nebo jen tak zamlsat. Hans Peter Spak se podělil o rodinné tajemství, aby mohl vzniknout skvost mezi kečupy. Mezi ostatními vyniká ojedinělým složením – bohatým podílem rajčat (210 gramů rajčat na 100 gramů kečupu) a nulovým obsahem zahušťovadel, konzervantů a barviv. SPAK Master obsahuje jen koření, ocet a cukr. Nic víc.

Prvotřídní kečup si zaslouží také prémiový obal. Sklo díky svým vlastnostem dokonale uchovává chuť, vůni i barvu kečupu. Výroba skla navíc představuje menší ekologickou zátěž pro životní prostředí než plast. SPAK Master je k dostání ve dvou baleních: 340 g za doporučenou maloobchodní cenu 37,90 Kč a 530 g za 44,90 Kč.

Přivítejte letní sezonu s grácií a dopřejte si mistrovské dílo z kuchyně Hanse Petera Spaka.

 

 
 
 
 
 
 
Video
 
Seznamte se s panem Hansem Peterem Spakem
 
 
 

Spak vyrábí v Sušici kečupy, hořčice, dresingy a další produkty už od roku 1990. V tehdejším Československu byl Spak vůbec prvním zahraničním investorem. Od té doby si značka s rodinnou tradicí sahající až do roku 1935 našla cestu jak do českých obchodů a domácností, tak na zahraniční trhy. V Česku zaujímá druhý největší podíl na trhu dressingů, v prodeji kečupů je v první pětce.

www.spak.cz

Lukáš Jungbauer

Tel.: 724 729 773

E-mail: lukas(zavináč)doblogoo.cz

 
Stáhnout vizitku autora
 

 

© 2019 doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]