Prodlužte svým spotřebičům životnost

Electrolux

11.08.2017

Lucie Krejbichová

Ani jsme se nestačili oklepat z jarního úklidu a už je tu léto a letní úklid, který je před velkými rodinnými oslavami a návštěvami přátel důležitý. Protože se v létě pořádají různá grilování a návštěvy jsou většinou ve znamení dobrého jídla, je potřeba mít čistou zejména kuchyň. Ať už pro případ, že se v ní budete muset schovat před letní přeháňkou, nebo že vám bude chtít někdo při přípravě jídla pomoct. Ale i pro vás bude lepší, když budete jídlo připravovat v uklizeném
a přehledném prostředí. Vyzkoušejte čisticí pomocníky Electrolux, díky kterým budete mít úklid hotov raz dva.

Úklid kuchyně je nejlepší začínat v chladničce. Uspořádaná chladnička je totiž mimo jiné základem pro přehlednou přípravu jídla. Také nakupování potravin pro vás bude jednodušší, protože budete mít přesný přehled o tom, co všechno se ve vaší chladničce nachází. Čistič chladničky Electrolux Frigo Care vyčistí vaši chladničku a mrazničku, odstraní skvrny a zabrání tvorbě nepříjemných zápachů. Vhodný je také Pohlcovač pachů Electrolux Freshplus, který pomáhá uchovat přirozenou vůni a chuť potravin ve vaší chladničce tak, že neutralizuje nepříjemné pachy pomocí aktivní složky, která díky postupnému uvolňování dokáže působit až tři měsíce. Před znovuzaplněním chladničky potravinami můžete do boxu přidat podložku Electrolux, s níž zůstane vaše ovoce a zelenina déle čerstvé a křupavé. Struktura otevřených buněk této podložky umožňuje vzduchu volně obíhat kolem potravin, čímž zabraňuje tvorbě plísní a zápachů. Podložku stačí oříznout na požadovanou velikost a uložit ji na dno boxu pro ovoce a zeleninu.

Po chladničce přichází na řadu trouba. S jejím vyčištěním vám rozhodně pomůže kompletní čisticí sada pro parní trouby Electrolux, která odstraňuje vápenité usazeniny, čistí a ochraňuje vaši troubu. V soupravě najdete vysoce kvalitní přírodní odvápňovač pro vnitřek trouby a její vnitřní systém, dále čisticí prostředek k odstraňování mastnoty a připálených zbytků jídel a měkký hadřík se speciálními výstupky pro čištění hluboce usazených nečistot a vysušení po čištění.

Také varná deska vyžaduje údržbu. S tím vám pomůže čistič Electrolux Vitro Care, který můžete použít na sklokeramické i indukční varné desky. Účinně čistí, leští a zanechává ochranný film, který usnadňuje budoucí čištění. Dalším pomocníkem je škrabka Electrolux, která je ideální k odstraňování připálených či rozlitých potravin, aniž byste se museli bát poškrábání.

Pro varné desky, dvířka trub, chladniček, dřezy či odsavače par použijte čisticí sprej Electrolux SteelCare na nerezovou ocel. Ten totiž čistí a chrání všechny povrchy z nerezové oceli ve vaší domácnosti, navíc je odolný proti otiskům prstů.

Když už budete v tom, vrhněte se také na údržbu myčky nádobí. Použijte odstraňovač vodního kamene a mastnoty Electrolux, který zajistí účinné odstranění vápenitých a jiných usazenin. Stačí celý obsah sáčku vsypat do prázdné myčky nádobí a spustit program bez předmytí. Nezapomeňte také zkontrolovat, zda vaše myčka nepotřebuje doplnit sůl do myčky Electrolux. Nakonec můžete myčku odměnit osvěžovačem Electrolux, který odstraňuje nepříjemné zápachy a zanechává uvnitř myčky příjemnou vůni citronu.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies