Smažení jinak, zdravě!

AEG

19.06.2020

Lucie Krejbichová

Smažená jídla mají rozhodně svoji nezaměnitelnou chuť. Dopřejte si křupavé krokety, hranolky nebo zeleninu s indukčním, plynovým či elektrickým sporákem AEG a novou technologií AirFry, která umožňuje horkému vzduchu péct pokrmy ze všech stran, pouze s kapkou oleje. Smažené jídlo bez zbytečného množství oleje si tak budete moci užívat skutečně bez výčitek.

Křupavé pokrmy bez oleje

Užijte si výhod fritézy, aniž byste potřebovali další spotřebič. Kombinace technologie AirFry a perforovaného plechu s malými otvory umožňuje dosáhnout chuti a textury smažených potravin bez oleje. Horký vzduch se dostane k potravinám ze všech stran a všechny pokrmy tak budou křupavé a zdravější než při klasickém smažení. Je tak ideální pro přípravu hranolek, kroket, zeleniny nebo kuřecích křidélek.

Přidejte páru pro ty nejkřupavější výsledky

Kromě všech standardních funkcí je tento sporák u některých modelů vybaven i technologií SteamBake, která přidá na začátku procesu pečení páru a lze ji tak využívat například ke kynutí. Pára navíc uchová těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a chutná kůrka, zatímco jeho střed zůstává měkký a vláčný. Pomocí páry lze i zavařovat a vychutnávat si tak domácí kompoty po celý rok. 

Rychlá a přesná kontrola nad teplotou

Sporáky s technologií AirFry jsou na českém trhu k dostání s plynovou, sklokeramickou i indukční varnou deskou.

Plynové sporáky AirFry: CKB56470BW, CKB56470BW

Sklokeramické sporáky AirFry: CCB6441BBM, CCB56470BX, CCB56470BW, CCB56471BW

Indukční sporáky AirFry: CIB6441ABM, CIB56470BX

Na českém a slovenském trhu jsou dostupné také sporáky Electrolux s technologií Airfry: EKI54970OX, EKC54972OX, EKK64991OX, EKK54970OX

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies