Tyčový vysavač Electrolux PURE Q9: Čistě na jeden dotyk

Electrolux

20.09.2019

Lucie Krejbichová

Zatímco starší generace plánuje velký úklid jednou týdně, mladá generace je zaneprázdněna a uklízí své domovy tehdy, kdy jim to čas dovolí. To však neznamená, že by se důkladný úklid vytratil, jen se odehrává v intervalech a v menším rozsahu. Electrolux proto přichází s novým tyčovým vysavačem Pure Q9, který se pyšní špičkovým skandinávským designem. Kostra vysavače je tvořena z pevného a lehkého hliníku a splňuje tak požadavky nejen mladé generace. Za nejtišším tyčovým vysavačem Electrolux se skrývá špičkové konstrukční řešení, které pocítíte čistě na jeden dotyk.

Co znamená pro mladou generaci snadný úklid?

 „Vysavač by měl být vždy po ruce, jedině tak jej lze bez limitu použít kdykoli. S tímto souvisí i zajímavý a designový vzhled, vysavač bývá umístěn na viditelném místě a nesmí interiér nikterak narušovat. Je lehký a dobře manévrovatelný, takže vysávání vyžaduje jen minimální fyzickou námahu s minimem hluku. Již při prvním tahu přináší viditelné výsledky, a to bez ohledu na typ povrchu. Umožňuje hladce a plynule přecházet z jednoho povrchu na druhý, případně měnit automaticky míru sání,“ prozrazuje Roman Šebl, vedoucí prodeje divize malých domácích spotřebičů společnosti Electrolux.

Špičkový design, výjimečné materiály

Pevný a lehký hliník je vynikající materiál pro kostru vysavače. Měkká a odolná kůže je ideální pro kontaktní místa, jako jsou rukojeti. Zjednodušené tvary a samostatné moduly usnadňují recyklaci výrobku, čímž splňují hlavní principy a hodnoty švédského designu. Nově navržená úzká podlahová hubice disponuje silným výkonem a vysokou účinností při vysávání rohů.

Jeho samostatně stojící konstrukce zaručuje, že i v případě, kdy vás při vysávání něco vyruší, vysavač Pure Q9 lze kdekoliv jednoduše „zaparkovat“. Vysavač využije své paměťové funkce a vy po přerušení budete vysávat se stejným nastavením výkonu.

Vkládání a vyjímání z nabíjecího stojanu je plynulé, vysavač není třeba zvedat. Hubice hladce naběhne na zvýšenou plochu a vysavač se přichytí magnetem. Díky plně sklopné konstrukci a štíhlému rámu lze vysávat i pod nízkým nábytkem s výškou 140 mm. Odnímatelnou ruční jednotku snadno pouhým popotáhnutím vyjmete z rámu. Při úklidu tak nejen mladá generace ocení méně pracovních úkonů.

Automatická funkce BrushRollCleanTM                                                 

Díky praktické funkci BrushRollCleanTM jedním sešlápnutím vyčistíte kartáč v hubici. Stačí stisknout tlačítko a z kartáče se odstraní všechny namotané vlasy a vlákna. Funkce je automatická a je tak možné kartáč vyčistit, i když je vysavač vypnutý.

Plný výkon – poloviční hlučnost

Cyklonový systém se spirálovým prouděním vzduchu v jednotce odděluje částice špíny ze vzduchu efektivněji a zaručuje pomalejší zanášení filtrů, které proto není potřeba čistit tak často. Zadní vývod vzduchu s volitelným emisním filtrem s sebou nese znatelně nižší hlučnost.

Výjimečně dlouhá doba provozu

Doba provozu akumulátorového vysavače je u modelů PQ91-50MB a PQ91-ANIMA až 55 minut při minimálním stupni výkonu.  

Příslušenství

Model PQ91-40GG je dodáván s malým kartáčem na prach, který se připojuje na ruční jednotku a umožňuje tak čištění rozmanitých povrchů. Pomocí štěrbinové hubice se pak dostanete i do velice úzkých prostorů pro opravdu důkladný úklid.

S modelem vysavače PQ91-50MB pak navíc díky extra dlouhé teleskopické trubici dosáhnete i vysoko nad podlahu. Čištění těžko přístupných míst, jako jsou vysoké lampy, klimatizace, stropní rohy či garnýže, nebude žádný problém.

Model PQ91-ANIMA je tím správným vybavením pro majitele domácích mazlíčků. Výkonná motorizovaná hubice s připojením na ruční jednotku i jemná hubice na zvířecí chlupy nabízí důkladné čištění čalouněného i jiného nábytku a účinně odstraňuje i zvířecí chlupy.

Oslavte s Electrolux čistou stovku

Electrolux v letošním roce slaví 100 let a rozdává dárky v hodnotě až 2 500 Kč. Stačí si od 1. října do 31. prosince 2019 zakoupit u vybraných prodejců model vysavače Pure Q9 a zaregistrovat svůj spotřebič na stránce www.electrolux.cz/100let. Vybraný dárek pak bude zaslán na adresu, kterou jste uvedli v registraci.

Vysavač Pure Q9 i spuštění akce od října 2019.

PureQ9

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies