doblogoo

Vánoční inspirace ve znamení páry

Electrolux

Publikováno: 07. 11. 2016
Autor: Lucie Krejbichová

 

Stáhnout celou zprávu Tisknout zprávu Fotogalerie

 

 

Vánoce se pomalu blíží a s nimi i každoroční lámání si hlavy nad tím, čím své blízké obdarujeme. Společnost Electrolux nabízí širokou škálu spotřebičů, které potěší a přinesou do každé domácnosti pohodu, praktičnost a preciznost. Vylepšující ingrediencí letošních Vánoc bude pára. Tak proč neobdarovat své blízké parní troubou Electrolux? Je multifunkční, precizní a zaručuje, že pokrmy v ní připravené budou jako od profesionála.

 

Proč je příprava jídel v páře čím dál oblíbenější a častější? Vaření v páře je zdravé, snadné, pohodlné, bezpečné a moderní. Jedná se o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin, protože jen tímto způsobem přípravy si uchovávají maximum vitamínů, stopových prvků a citlivých živin, ale hlavně i přirozenou chuť. Při pečení v páře si pokrm uchová svou vláčnost a maso zůstane šťavnaté i bez neustálého polévání.

Multifunkční parní trouby dokáží správně zkombinovat tradiční cirkulující teplo s párou – teplo se postará o zlatavou křupavou kůrku, pára zase o to, aby šťáva a chuť z pokrmu nevyprchaly. Díky páře také maso ztrácí méně hmotnosti, takže se při pečení méně scvrkne. Navíc můžete péct, vařit i grilovat v jediném spotřebiči!

Zkuste vsadit třeba na parní troubu CombiSteam Deluxe s parním generátorem, vlhkou párou a systémem FullTaste®.

Trouby CombiSteam Deluxe disponují profesionálním parním systémem FullTaste®, díky němuž trouby ve správném poměru kombinují páru, vlhkost a teplo. Systém zahrnuje tři parní funkce:

• CrispStream (25 % páry + 75 % horkého vzduchu) vytvoří pokrmy, které budou uvnitř tak dobré, až se vám z toho budou sbíhat sliny! A na povrchu budou krásně křupavé a dozlatova propečené. Program je vhodný pro maso, drůbež, chléb a koláče.

• SoftSteam (50 % páry + 50 % horkého vzduchu) je ideální pro opětovné ohřívání jídla. S tímto programem bude pokrm chutnat, jako by byl čerstvě připravený.

• PureSteam (100 % páry) se nejvíc hodí pro přípravu ryb, rýže a křehké zeleniny.

Přípravu jídla v multifunkčních troubách Electrolux zvládne prakticky každý. Stačí, když nastavíte teplotu a do pokrmu umístíte teplotní sondu. Trouba již udělá zbytek za vás. Nakonec vám jen sdělí, že je jídlo hotové. Konektor teplotní sondy se připojuje mimo pečicí prostor, připojení k troubě je tak mnohem jednodušší a bezpečnější.

Ještě jednodušší práci s multifunkčními parními troubami Electrolux umožňuje program čištění párou, díky kterému bude péče o troubu radostí.

Pokud svůj dárek chcete ještě zdokonalit, stáhněte k troubě ZDARMA také kuchařku se zajímavými recepty, tipy a radami pro používání multifunkčních parních trub, připravenou profesionálními kuchaři Antonínem Bradáčem a Markétou Pavleje. Kuchařku můžete stáhnout ZDE. Pokud chcete svůj dárek zabalit do vánočního papíru, rádi vám kuchařku dodáme tištěnou! Stačí, když nám zašlete kopii účtenky spolu s vaší adresou.

Pro další tipy do kuchyně a k multifunkčním parním troubám můžete sledovat stránku www.pecemevpare.cz, kde najdete také kompletní přehled všech multifunkčních parních trub značky Electrolux.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Společnost Electrolux je největším světovým výrobcem domácích a profesionálních spotřebičů, který staví na své dlouholeté znalosti potřeb zákazníků. Díky spolupráci s profesionály přináší důmyslně navržená, inovativní a udržitelná řešení. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, trouby, sporáky, varné desky, myčky nádobí, pračky, vysavače, klimatizace a malé domácí spotřebiče. Pod svými značkami Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire, Anova a Electrolux Grand Cuisine prodá skupina více než 60 milionů spotřebičů zákazníkům z více než 150 zemí světa. V roce 2016 dosáhly tržby společnosti Electrolux hodnoty 121 mld. SEK a společnost zaměstnávala 55 000 zaměstnanců.

www.electrolux.cz

Lucie Krejbichová

Tel.: 602 359 328

E-mail: lucie@doblogoo.cz

 
Stáhnout vizitku autora
 

 

© 2017 doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]