Electrolux získal v roce 2020 celkem 7 ocenění Red Dot Design

Electrolux

20.04.2020

Lucie Krejbichová

Red Dot Design je jedním z nejrespektovanějších ocenění designu. Odborná porota hledá takové produkty, které se od své konkurence odlišují právě v oblasti designu či komunikace. Společnost Electrolux při letošním udílení získala celkem sedm prestižních ocenění a zařadila se tak mezi lídry trhu v oblasti designu.

Všechna tato ocenění jsou pro Electrolux opravdu velkým uznáním, říká Pernilla Johansson, vedoucí designu společnosti Electrolux. „Red Dot je již dlouho způsobem, jak ocenit tahouny trhu v oblasti designu. Přibližně 40 mezinárodních expertů posuzuje produkty napříč celým trhem. Jsem velice hrdá na svůj tým, a hlavně na to, že je Electrolux považován za světového lídra designu,“ dodává.

Vítězové Red Dot Design byli vybráni odbornými porotami v oblasti produktového designu, designu komunikace a designu. Vítězné produkty budou představeny v Muzeu designu Red Dot v německém Essenu a online na adrese https://www.red-dot.org/.

Porota ocenila následující produkty:

  • Matná řada spotřebičů Electrolux – porota ocenila nové materiály a designy, kdy se Electrolux odklání od uniformního vzhledu a lesku.
  • Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 – porotce soutěže si získala nejen svým moderním vzhledem, ale i inovativními funkcemi, díky kterým bude každý domov čistě bez virů a bakterií.
  • Tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 – pyšní se špičkovým skandinávským designem. Kostra vysavače je tvořena z pevného a lehkého hliníku a splňuje tak požadavky nejen mladé generace. Za nejtišším tyčovým vysavačem Electrolux se skrývá špičkové konstrukční řešení, které pocítíte čistě na jeden dotyk.
  • Vysavač Pure D8.2 – opravdu tiché vysávání na všech typech podlah. Jeho hlučnost při plném výkonu totiž dosahuje pouhých 57 dB, čímž se stává nejtišším vysavačem na trhu. Vysavač bude brzy k dostání i na českém trhu.
  • Electrolux vinotéka – rošt z ořechového dřeva přináší naprostou bezpečnost pro všechny typy lahví vína.
  • Chladnička Electrolux Frigidaire Professional Flex4 – nový čtyřdveřový typ chladničky s sebou přináší ohromující vzhled i výkon.
  • Vinotéka Electrolux Vintec V200 – simuluje prostředí vinných sklepů a splňuje i ty nejnáročnější požadavky profesionálních vinařů.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies