Myčka nádobí Electrolux ComfortLift obdržela prestižní zlatou cenu iF Design Award 2017

Electrolux

03.04.2017

Lucie Krejbichová

Myčka Electrolux ComfortLift® byla oceněna prestižní mezinárodní zlatou cenou iF Design Award*. Cena byla udělena za inovativní design, který umožňuje efektivní a pohodlnou manipulaci s nádobím díky unikátnímu nadzvedávacímu mechanismu spodního koše myčky.

Na předávání ocenění v pátek 10. března 2017 v Mnichově byla myčka Electrolux ComfortLift® vyhlášena za jednoho ze 75 výherců hlavní ceny. Byla vybrána mezi více než 5000 nominovanými, a to porotou skládající se z přibližně 60 expertů v oblasti designu.

Electrolux vložil do myčky ComfortLift® novou chytrou funkci: spodní koš lze nadzvednout nahoru a umístit do takové polohy, že naskládávání a vyskládávání nádobí je nyní hračka,“ okomentovala myčku ComfortLift® porota soutěže.

S mechanismem ComfortLift® jsou momentálně k dispozici tři modely myček Electrolux: ESL7540ROESL7845RA a ESL7740RO. Jedná se o myčky RealLife®, které vždy zazáří vynikajícími výsledky. Bez ohledu na to, co do myčky nádobí vložíte – od největších, nejšpinavějších hrnců a pánví až po nejkřehčí sklo. Disponují satelitním ramenem, takže se voda dostane rovnoměrně na všechna místa, a to i mezi těsně naskládané nádobí. Můžete tedy nádobí skládat dle potřeby. Dalšími výhodami myček RealLife® jsou úchytky SoftGrip, které ochrání veškeré vaše křehké sklo během celého mycího cyklu, senzor čistoty vody, vnitřní osvětlení či samostatná vyjímatelná zásuvka na příbory (s výsuvy ComfortRails). U myček RealLife® také najdete funkci TimeBeam, která vám během mytí promítá zbývající čas cyklu na podlahu, či systém PerfektFit, který kombinuje mechanismus posuvných dvířek s inteligentním posuvným kloubem, což umožňuje jejich velmi snadnou instalaci. Myčky nádobí se také pyšní invertorovým motorem, na který poskytuje značka Electrolux prodlouženou desetiletou záruku.

*iF (International Forum) Design GmbH tradičně organizuje jednu z nejprestižnějších ocenění v oblasti designu: iF Design Award, která oceňuje průmyslově vyráběné produkty z oblasti běžného života, práce, volného času nebo péče o zdraví. Každoročně se nominuje přes 5 000 produktů ze 70 zemí světa.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies