Nenechte se uprostřed léta zaskočit nepříznivým počasím

Electrolux

07.08.2018

Lucie Krejbichová

Neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečený turista.  Mějte s sebou na výletě kvalitní outdoorové oblečení, které si díky šetrné technologii DelicateCare® sušiček Electrolux zachová dlouhodobě svou důležitou funkci – nepromokavost.

Chystáte-li se na vysněnou dovolenou, nezapomeňte si zabalit funkční oblečení i nepromokavou outdoorovou bundu pro případ deštivého počasí. Pokud se vám zdá, že při dešti voda prosakuje pod povrch, obnovte znovu její odolnost vůči vlhkosti. Vyperte ji při nízké teplotě, následně vysušte a obnovte si maximální funkčnost outdoorových oděvů.

Praní a sušení outdoorového oblečení

Při praní nepoužívejte na bundy aviváž, ucpává vlákna a to negativně ovlivňuje funkčnost materiálů. Oděvy jsou kvůli tomu více promokavé a méně prodyšné. S aviváží se obecně doporučuje zacházet opatrně, nepřekračovat její doporučené dávkování a používat ji zejména při vyšších teplotách praní, aby se dokonale rozpustila a zbytečně se neusazovala v pračkách.

Pro praní outdoorového oblečení používejte tekutý prací prostředek bez přísad a zvolte přídavný cyklus máchání, aby se dokonale odstranily veškeré zbytky pracího prostředku, které by v oblečení mohly zůstat. Perte při mírné, nízké teplotě. Před praním a sušením nezapomeňte vyprázdnit kapsy a zapněte všechny klasické i suché zipy.

Svěřte svoje oblečení do perfektní péče praček PerfectCare

Sušičky a pračky Electrolux z řady PerfectCare díky vyspělým technologiím poskytnou oblečení péči, která významně prodlužuje jejich životnost. „Sušičky Electrolux z řady PerfectCare EW8H258SC, EW8H358SC, EW8H458BC jsou vybaveny inteligentní technologií DelicateCare®, která nastaví teplotu vzduchu a intenzitu sušícího programu tak, aby oblečení dostalo péči šitou přesně na míru“, prozrazuje René Kubaník ze společnosti Electrolux.

Oblečení není vystaveno zbytečně vysoké teplotě, díky čemuž zůstávají zachovány jeho funkční vlastnosti. Ať už sušičce svěříte jemné prádlo, vlněnou sukni nebo outdoorovou bundu, můžete se spolehnout, že výsledek bude perfektní. Po praní a sušení tak už nezažijete to nepříjemné překvapení v podobě vybledlého nebo dokonce sraženého oblečení.

Náš TIP: Abyste si z dovolené přivezli jen ty nejhezčí vzpomínky, připomínáme základní věci, které by měly být nedílnou součástí zavazadla každé aktivní dovolené.Kvalitní a pohodlná obuv s funkčními ponožkami, batoh přiměřené velikosti, nepromokavá outdoorová bunda, náhradní oblečení, dostatek tekutin a jídla, čepice nebo šátek, lékárnička obsahující minimálně obvaz a leukoplast, opalovací krém, dále mobil, hotovost a alespoň jeden doklad totožnosti.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies