Nové parní stanice a žehličky Electrolux: Vdechněte oblečení nový život

Electrolux

20.09.2019

Lucie Krejbichová

První dojem je jen jeden a tento fakt platí v soukromém i profesním životě. Udělejte jej co nejlepší – a to dokonalým a upraveným vzhledem. Nové žehličky a parní stanice Electrolux Renew 800 a Refine 700 navíc disponují speciálním programem přímo pro outdoorové oblečení, které si díky tomu zachová svou jedinečnou nepromokavost po delší dobu.

Nové produkty pro péči o prádlo nabízí programy speciálně určené i pro velmi jemné tkaniny. Při žehlení je možno zvolit si jeden ze čtyř programů: len, bavlna, vlna, outdoor. Když parní stanice dosáhne správné teploty pro daný typ látky, rozsvítí se zabudované přední osvětlení. Žádný záhyb tak nikdy nepřehlédnete. Technologie PrecisionCare™ pak využívá páru rovnoměrně, čímž dokonale narovná i ta nejjemnější vlákna. Žehlicí plocha ResiliumTM je vysoce odolná vůči poškrábání a zaručuje hladké žehlení všemi směry.

S péčí Outdoor Care budete vždy chráněni před nepřízní počasí. Díky speciálnímu programu vdechnete vašemu outdoorovému oblečení nový život. Program obnovuje voděodolnost funkčních tkanin, abyste zůstali déle „v suchu“.

Zásobník parních stanic pojme až 1,2 l vody, čímž se významně snižuje nutnost jeho častého doplňování. Trojúhelníkový uzávěr je navržen tak, aby působil jako zábrana proti přetečení vody do oblasti kabelu tak, jak to vyžadují bezpečnostní předpisy. Díky širokému úhlu otvoru až 110° máte během doplňování vody dobrý výhled a přístup.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies