Stolní mixér Explore 7 oceněn prestižní cenou Red Dot Design Award 2019

Electrolux

23.05.2019

Lucie Krejbichová

Stolní mixér Electrolux Explore 7 (model E7TB1-8SSM a E7TB1-4GB) byl oceněn prestižní mezinárodní cenou Red Dot Design Award 2019. Porotu zaujal jak originální vzhled mixéru a jeho elegantně řešené detaily, tak velmi snadné intuitivní ovládání a vysoká kvalita zpracovávání potravin.

Electrolux se již 100 let soustředí na udávání trendů a vytváření inovativních spotřebičů. Mixér Explore 7 je příkladem toho, že i doma lze vytvořit nejrůznější pokrmy, polévky, nápoje či salsy na vysoké úrovni. Díky šetrnému nízkootáčkovému mixování při nízké teplotě i náklonu nádoby si ingredience zachovají svou přirozenou barvu i cenné živiny.

Právě technologii Powertilt®, která využívá 10° náklonu mixovací nádoby, ocenili porotci Red Dot Design Award nejvíce. Veškerý obsah je promícháván rovnoměrně a vytváří hladkou a bezchybnou texturu. Při mixování udržuje stolní mixér Explore 7 nízkou teplotu, čímž si všechny ingredience zachovávají svou přirozenou barvu, chuť i cenné živiny.

Mixér Explore 7 nabízí řadu předvolených programů, ze kterých si každý uživatel intuitivně zvolí vhodnou variantu mixování. Kromě navolení rychlosti a otáček lze přidat při všech stupních i funkci pulzního mixování, která se zaslouží o ideální texturu každého pokrmu.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies