Test vysavačů časopisu dTest: Electrolux PURE D9 Animal je druhým nejlepším přítelem člověka

Electrolux

20.08.2019

Lucie Krejbichová

Nezávislý spotřebitelský časopis dTest podrobil vysavače důkladnému testování. Mezi testovanými se objevil i vysavač Electrolux Pure D9 Animal (PD91-Anima), který si vysloužil v testu klasických vysavačů nejvyšší hodnocení. „Velmi dobře“ si vedl v otázkách filtrace vzduchu, v zátěžovém testu, a hlavně při vysávání zvířecích chlupů.

Díky systému FlowMotion™ umožňuje vysavač Pure D9 Animal pohodlný a bezproblémový pohyb v domácnosti, k tomu navíc sbírá zvířecí chlupy a odstraňuje pachy. Díky sadě speciálních kartáčů odstraníte prach a zvířecí chlupy ze všech typů podlah i z náročnějších míst. V rámci testování časopisu dTest si vysloužil nejvyšší známku „velmi dobře“ i při vysávání zvířecích chlupů z koberců a škvír.

Všechny vysavače byly podrobeny zátěžovému testu. Jedná se o simulaci pětiletého provozu motoru po dobu 550 hodin se sníženým sacím výkonem s přesně stanoveným harmonogramem provozu a odpočinku přístroje. Následně probíhá ještě zkouška navíjecího systému napájecího kabelu (1 000 cyklů). Vysavač Pure D9 Animal získal v této kategorii nejvyšší hodnocení, a to 100 %. 

Nejvyšší známkou ocenil dTest i filtraci prachu vysavače, jeho snadnou údržbu a čistění. Sáčky s-bag® Anti-Odour bezpečně udrží prach uvnitř, aby se při vysávání nedostával zpět do ovzduší. Inovativní držák CleanLift umožňuje sáček při výměně hygienicky uzavřít a šikovně a pohodlně vyjmout.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies