Nová řada v péči o prádlo Electrolux – pečujte o to, na čem vám záleží

Electrolux

14.09.2024

Lucie Krejbichová

Udržitelnost, snížení dopadu na životní prostředí, zlepšení funkcí a zároveň zachování perfektních výsledků v praní a sušení bylo hnací silou kroků, které vedly k vytvoření nové řady chytrých spotřebičů Electrolux. Díky sérii praček 600-900, praček se sušičkou 700-800 a sušiček prádla 600-900 nabízí přední značka domácích spotřebičů v oblasti udržitelnosti možnost, jak snadno prodloužit životnost prádla a výrazně tak ušetřit náklady nejen na nákup nového oblečení, ale i na péči o to stávající.

Prodlužte životnost vašeho oblečení šetrnou a efektivní péčí

Není nutné omezovat se v péči o oblíbené kousky oblečení nebo čekat s praním na vhodnou chvíli kvůli dlouhým programům. Funkce UltraQuick 59/49/39 minut u praček Electrolux zajišťuje odstranění více než 50 druhů běžných skvrn včetně kečupu, boloňské omáčky a šťávy z masa, a to při 30 °C a délce cyklu kratším než jedna hodina.

V tomto procesu pomáhá předmíchání a rovnoměrné rozdělení pracího prostředku a aviváže v jedinečné zásuvce UniversalDose ještě před vstupem do bubnu. Zajistí se tak efektivní využití vody a elektrické energie a zároveň vynikající výsledky. U praček Electrolux série 800 a 900 a praček se sušičkou série 800 dokáže program optimalizovaný pro každodenní praní smíšeného prádla z bavlny a syntetiky ušetřit až 30 % energie.

Nejvyšší řada praček se pyšní technologií PureWash, která zajišťuje změkčování vody pro praní a pomáhá chránit vlákna v oblečení. Udrží tak i po 50 pracích cyklech barvy jako nové.

Chytré funkce, snadná komunikace

SmartSelect jediným kliknutím přizpůsobí praní vašim potřebám. Tato funkce dostupná u některých modelů praček 700-900 ušetří až 80 % energie, 50 % času a 20 % vody.

U sušiček 700-900 se pomocí konektivity SyncDry sušička propojí s pračkou a automaticky vybere nejvhodnější program sušení. Díky celé řadě chytrých funkcí jako je například SmartSave se sušička naučí prádlo sušit s ohledem na vaše přání a nastaví program podle toho, jestli preferujete rychlost sušení, nebo nejvyšší možnou úsporu.

Doposud nejpokročilejší intuitivní displej Electrolux DynamicDisplay umožňuje snadnou navigaci a individuální nastavení, díky kterému lze rychle zvolit oblíbené cykly a získat užitečné tipy, jak šetřit zdroje. Minimalistický a přehledný ovládací panel přitáhne pozornost na funkce a vlastnosti, které mohou zvýšit efektivitu a snížit spotřebu energie, ale i pracích prostředků. Ke všem lze přistupovat a procházet je prostřednictvím nové, vylepšené chytré aplikace Electrolux.

Rovnoměrně vysušené deky a péřové bundy

Technologie 3DSense přináší dokonalý výsledek i u peřin, polštářů nebo oděvů ze silné vícevrstvé látky. Péřové bundy mohou díky přesnému a úplnému vysušení zůstat nadýchané a s perfektně zachovanou tepelnou izolací.

Technologie SensiCare měří teplotu a vlhkost a následně nastavuje čas a spotřebu optimálně podle každé náplně. Ochrání tak prádlo před přehřátím a nadměrným sušením, sníží se tím spotřeba a oblečení zůstane déle jako nové.

Vybrané modely nové řady Electrolux jsou součástí označení EcoLine, která zahrnuje nejvyšší třídu energetické účinnosti značky Electrolux v jednotlivých kategoriích výrobků. Electrolux EcoLine zdůrazňuje klíčové vlastnosti, které vedou k efektivnějšímu využívání zdrojů, a má také vybrané modely s energetickým hodnocením lepším než A ve škále energetické úspory EU.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies