Čím snížit rozpočet na svatbu? DIY svatebními dekoracemi!

Primalex

03.05.2019

Lucie Krejbichová

Každá nevěsta touží po jedinečné svatbě a do každého detailu dává kus sebe. Vše ale ovlivňují finanční možnosti a rozpočet svatby. Vlastnoruční výroba svatebních dekorací s použitím barev a sprejů Primalex však dokáže ve finále ušetřit nemalou částku peněz. Připravili jsme pro vás tři nápady v rustikálním stylu, díky kterým jednoduše a levně vytvoříte doplňky, které rozzáří každý svatební sál. Dekoracím vévodí dřevo v kombinaci s pudrově růžovou a zlatou. 

Pro výrobu všech dekorací jsme použili Univerzální spreje Primalex a Primalex Inspiro, který jsme zvolili pro jeho malé balení a dostupnou cenu, téměř neomezené možnosti odstínů, rychlé schnutí a snadnou aplikaci.  

Svatební balónky

Balónky ve zlatých odstínech jsou levnou, avšak luxusně vypadající dekorací, která skvěle pudrově růžovou barvu doplní. S jistotou připoutá pozornost každého svatebního hosta. Vám příprava nezabere více 30 minut a cena celé dekorace nepřesáhne 300 Kč, což každá nevěsta jistě uvítá.

Budete potřebovat: nafukovací balónky různých velikostí ve světlých pudrových odstínech, helium, zlaté stuhy, sprej Primalex (My použili zlatou variantu, škála odstínů sprejů Primalex je však bohatá. Barvu balónků můžete sladit k vašim svatebním barvám).

Balónky nafoukněte heliem, ne však úplně do plna. Stěna by byla příliš tenká a balónek by mohl prasknout. Každý balónek nastříkejte z různých vzdáleností sprejem Primalex se zlatým efektem. Tímto docílíte efektu kapek stékajících po balónku. Hotové balónky svažte do trsu a upevněte do prostoru.

Informační tabule pro svatební hosty

Jednoduchý, avšak efektivní způsob pro přivítání hostů či sdělení svatebního menu.  Zda použijete jakýkoli starý rám, nebo si zakoupíte nový, záleží čistě na vás. V případě, že využijete rámu starého, se cena kompletní dekorace bude pohybovat pouze kolem 300 Kč.

Budete potřebovat: ozdobný rám, papírový karton nebo tenkou překližku, nůžky, štětec, barvu Primalex Inspiro v jakémkoli jemném a černém odstínu, křídu nebo popisovací bílý fix.

Dekorativní rám na obrazy natřete barvou Primalex Inspiro ve starorůžovém odstínu, překližku či tvrdý papír pak barvou Inspiro v černé barvě, která vytvoří efekt tabule. Po uschnutí natřený papír či překližku vložte do rámu. Pomocí křídy či bílého popisovacího fixu napište ozdobným písmem vše, co chcete svatebním hostům vzkázat.

Jmenovky na slavnostní tabuli

Jmenovky napomohou klidnému průběhu stolování. Zasedací pořádek hraje velkou roli v tom, jaká bude na svatbě panovat atmosféra. Výroba je opravdu jednoduchá, nezabere více než pár minut a zvládne ji opravdu každý. Jmenovky jsou ideální dekorací i pro omezený svatební rozpočet, konečná cena totiž jen málokdy přesáhne částku 200 Kč.

Budete potřebovat: větší dřevěné kolíčky, sprej Primalex se zlatým efektem, nůžky, barevný papír, tiskárnu, květiny.

Dřevěné kolíčky nasprejujte zlatým sprejem Primalex v několika vrstvách. Mezitím si v počítači napište ozdobným fontem jména svatebních hostů. Poté vytiskněte na barevný papír a jednotlivé jmenovky si vystříhejte. Nakonec je vložte do kolíčků spolu s drobnou kytičkou a postavte nebo položte na talíř.

Univerzální spreje Primalex naleznete ZDE.

Primalex Inspiro naleznete ZDE.

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies