Darujte svým blízkým na Vánoce ten nejcennější dárek: volný čas

Electrolux

14.10.2019

Lucie Krejbichová

Překvapte své blízké inteligentním pomocníkem do domácnosti, který jim nejen na Vánoce ušetří to nejcennější – volný čas. Chytří pomocníci do domácnosti na sebe převezmou některé domácí povinnosti, díky kterým se budou moci častěji věnovat příjemnějším činnostem.

Chytrý a pořádný spolubydlící

Pomocníkem, který obdarovanému usnadní hodiny úklidu, je robotický vysavač Electrolux Pure i9.2. Dokonale snímá celý prostor, a tak se obratně vyhne všem překážkám. Díky svému trojúhelníkovému tvaru navíc vysaje i těžko přístupná místa.

Vysavač Pure i9.2 lze ovládat pomocí mobilní aplikace v českém jazyce, stačí pouze nastavit přesné dny v týdnu a čas vysávání. Robot provede úklid za něj, aniž by vůbec sám musel být doma.

Přizpůsobí se každému

Alergie, prach, plísně. Zatímco dříve stačilo pro čistý vzduch otevřít okno, v zaprášených městech je koncentrace alergenů příliš vysoká. Čističky vzduchu tak v dnešní době pomáhají nejen alergikům. Electrolux Pure A9 plynule reaguje na každou změnu kvality vzduchu a přizpůsobí se každému prostředí. Svým moderním vzhledem se navíc stane designovou ozdobou každého domova.

Čističku vzduchu Pure A9 si přizpůsobíte všem svým preferencím i sezónním potřebám. Stačí ji vybavit těmi správnými filtry: na pyly, pachy, plyny, prach i zvířecí alergeny. Každý filtr je vybaven unikátním inteligentním štítkem, který zajišťuje optimální účinnost čističky, sleduje dobu používání filtru a upozorní uživatele, když je třeba filtr vyměnit.


Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies