Deceuninck jako nový sponzor týmu Alpecin-Fenix

Deceuninck

30.11.2021

Markéta Rejmonová

Společnost Deceuninck s potěšením oznamuje, že uzavřela smlouvu s cyklistickým týmem Alpecin-Fenix a od roku 2022 se stává jeho sponzorem. Tímto novým partnerstvím Deceuninck potvrzuje, jak pevně věří v sílu cyklistiky. Bude nejenom kosponzorem mužského profesionálního cyklistického týmu, ale také týmu horských kol, cyklokrosu a elitního ženského cyklistického týmu. Mezi základní hodnoty společnosti Deceuninck patří rozmanitost a rovnost žen a mužů, s čímž podpora ženské cyklistiky a profesionálních sportovkyň koresponduje.

Od ledna 2022 tak Deceuninck propojí své jméno s týmem Alpecin-Fenix, který vedou Philip a Christoph Roodhooftovi. S cyklistou Mathieu van der Poelem v čele se tým zaměří především na úspěch v jarních klasikách. Se sprintery, jako jsou Jasper Philipsen a Tim Merlier, pak tým zabojuje o etapová vítězství na Grand Tours. Spolupráce přinese také hodnotnou reklamu během cyklokrosových a moutainbikových disciplín. Až do konce roku 2021 zůstává Deceuninck hlavním sponzorem týmu Wolfpack. Společnost by mu tímto ráda poděkovala za inspirující nasazení a neuvěřitelné chvíle během uplynulých tří let.

„Mám upřímnou radost, že mohu oznámit partnerství s týmem Alpecin-Fenix. Vyznáváme stejné hodnoty, podporujeme mladé talenty a ženskou cyklistiku. Osobně se těším na jarní klasiky a zejména na závod Kolem Flander. Věříme, že díky úzké spolupráci s týmem Alpecin-Fenix bude naše značka vidět po celou sezónu,“ řekl Francis Van Eeckhout, generální ředitel skupiny Deceuninck.

Philip Roodhooft, generální ředitel Alpecin-Fenix, dodává: „Je pro nás potěšením spolupracovat se společností Deceuninck. Výsledky našeho týmu v posledních letech raketově stoupají a věříme, že jsme ještě zdaleka nedosáhli vrcholu. Partnerství se společností Deceuninck nám společně s dalšími sponzory zajistí prostředky, které nám umožní nejen potvrdit současné kvality, ale také naplnit naše ambice. Stejně jako my má i náš nový mezinárodní sponzor svůj domov v Belgii a také na obou stranách sdílíme ctižádost a snahu o dokonalost. Jsem si tedy jistý, že díky tomu společně vynikneme.“

Deceuninck Group
Společnost Deceuninck byla založena v roce 1937. Dnes patří mezi 3 největší výrobce PVC a kompozitních profilů pro okna a dveře. Centrála sídlí v belgickém Hooglede-Gits. Deceuninck má 17 výrobních závodů, 21 skladů a distribučních center, která zajišťují servis a rychlou dodávku zákazníkům. Společnost se zaměřuje na spolehlivost, inovace a udržitelnost. Je kótována na bruselské burze Euronext („DECB“).

Deceuninck, spol. s r. o.
Česká pobočka byla založena roku 1993. Už přes 30 let tedy úspěšně působí na českém, slovenském a maďarském trhu. Zajišťuje zde prodej, marketing, technickou podporu a zákaznický servis profilových systémů Deceuninck i stavebních systémů, jako jsou terasy z kompozitního materiálu Twinson či hliníkové fasádní obklady Premium.

https://www.deceuninck.cz/
Markéta Rejmonová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies