Dokonalé mixování zaručuje dokonalou chuť

Electrolux

11.06.2018

Lucie Krejbichová

Příprava ovocných a zeleninových drinků nemusí být vůbec složitá. S tím správným Electrolux pomocníkem půjde příprava nápoje plného vitamínů, minerálů, enzymů a dalších pro tělo přínosných látek jako po másle. Při výběru toho nejvhodnějšího spotřebiče se nejprve zamyslete, zda dáváte přednost čerstvě vymačkané šťávě, smoothie nebo třeba netradičnímu dezertu v podobě pyré.

Smoothie

Smoothie je do hladka umixovaný koktejl, složený z ovoce, zeleniny nebo jejich kombinace. V ovocné variantě je to ideální snídaně nebo dopolední svačina. Zeleninu lze díky nízkému obsahu cukru konzumovat bez výčitek po celý den.

Dokonalé mixování zaručuje dokonalou chuť. Připravte si své vlastní lahodné smoothie. Stolní mixér ESB5830 díky optimalizovanému designu nože TruFlow™ vytváří vířivý účinek, za jehož pomocí získáte z vašich ingrediencí opravdové maximum.

Stolní mixér ESB9400 z kolekce MasterpieceTM se stane neocenitelným pomocníkem v kuchyních i těch nejnáročnějších z nás. S tímto výkonným mixérem se 6 titanovými noži vyrobíte výborná zdravá smoothie a spoustu jiných nápojů a pokrmů se zachováním maxima nutričních hodnot a vitamínů včetně možnosti drcení ledu.

Unikátní technologie PowerTilt® pomáhá zachovat čerstvost surovin mixováním při nižších rychlostech. Ty zabraňují nadbytečnému promíchání surovin. Tímto se zachovává struktura ingrediencí i pestré barvy. Mixér disponuje osmi nastavitelnými rychlostmi a pulsním spínačem. Díky kombinaci nožů s titanovou povrchovou vrstvou, přesně nakloněné nerozbitné nádobě z Tritanu a výkonnému motoru TurboBoost zvládne precizně rozmixovat vše od ovoce, přes oříšky až po led.

Během léta si lze na procházce nasbírat trochu lesního ovoce a najít tak suroviny na to nejlepší ovocné smoothie. Jahody, borůvky a ostružiny zalijte trochou vody a rozmixujte. Přidáním ledové tříště do smoothie vznikne neobyčejně osvěžující nápoj nejen pro horké letní dny.

Pokud jste neustále v pohybu a uvítáte na cestách zdravou svačinu, která dobíjí energii, připravte si smoothie rovnou do láhve. S tím vám pomůže fitness mixér ESB2500, jenž všechny přísady zpracovává přímo v odlehčené přenosné nádobě o objemu 600 ml. Vy si tak kdekoli a kdykoli můžete vychutnat svoji dávku zdraví. Z mixéru se stane dokonalý společník nejen na cesty.

Plastová láhev je zcela bez obsahu bisfenolu. Neabsorbuje tak žádnou chuť ani zápach. Má pevný úchop i praktickou velikost, takže se pohodlně vejde do vaší tašky či batohu. Díky použitému plastu Tritan je láhev velmi odolná proti otřesům a nárazům.

Pokud dáváte kromě smoothie přednost i čerstvé kávě, fitness mixér PerfektMix ESB2900 ve své základní výbavě obsahuje navíc i mlýnek na kávu.

Čerstvá šťáva

Parné léto, sedíte na terase nebo zahrádce a rádi byste opravdu zahnali žízeň? Čerstvá šťáva z ovoce nebo zeleniny vás jí zaručeně zbaví. Pokud zvolíte zeleninovou variantu, bude obsahovat ještě méně cukru.

Pokud sháníte kvalitní šnekový odšťavňovač, zvolte model ESJ4000. Díky jeho nízké rychlosti dochází k pomalému odšťavňování, a tím i k zachování veškerých vitamínů a živin z ovoce. Vzhledem k pomalým otáčkám docílí odšťavňovač také nízkého hluku.

Odšťavňovač zvládne jak měkké ovoce, tak třeba mrkev. Nádoba, ve které se tvoří šťávy, je bez obsahu BPA. Čištění je univerzální a praktické. Jednoduše využijte zpětného chodu a integrovaného čisticího kartáčku, který se o vše postará sám. Všechny díly lze poté bez obav umýt v myčce nádobí.

Velice osvěžující variantou je čerstvá šťáva z mrkve a červené řepy. Očištěnou zeleninu postupně vložte do odšťavňovače. Pokud se vám bude zdát šťáva příliš hutná, jednoduše ji nařeďte vodou, ledem nebo ledovou tříští. Odšťavňovač Electrolux si hravě poradí jak
s měkkým ovocem, tak i s tvrdou zeleninou.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies