Jak poznat výkonný vysavač? Vyzkoušet si ho!

Electrolux

29.08.2018

Lucie Krejbichová

S prachem bojuje každá domácnost nejen ve městě, ale už i na venkově. Vysávat jednou týdně skoro nestačí. Není divu, že nejžádanější jsou výkonné vysavače s účinnou filtrací. Podle čeho poznáte, jak silný sací výkon má? Pokud si nejste jisti svým výběrem, dáme vám 30 dnů na vyzkoušení se zárukou vrácení peněz.

Sací výkon na energetickém štítku

V technickém popisu se většinou uvádí příkon vysavače. Tento údaj vám ale o jeho sacím výkonu nic neřekne. Důležitější jsou údaje na energetickém štítku. Kromě spotřeby energie se tam uvádí i účinnost vysávání. Třída C u koberců má účinnost až 86 %.

U tvrdých podlah je nejúčinnější třída A, kterou se pyšní nejlepší spotřebiče. Tomuto kritériu například odpovídá vysavač Pure D9. Třída emisí prachu z vysavače i účinnost vysávání tvrdých podlah a koberců je označena písmenem A.

Nepodceňujte ale filtry

Vysoký sací výkon vysavače by měl být podpořen také účinnou filtrací. S touto kombinací snadno udržíte svou domácnost v dokonalé čistotě. Nejefektivnější jsou vysavače s HEPA filtrem, které dokážou zachytit i ty nejjemnější částice prachu, pylů aj. Čím kvalitnější, tím lepší filtrace. Dělí se na omyvatelné a neomyvatelné, přičemž omyvatelné mají delší životnost a stačí je omýt vodou. Počítejte ale s vyšší pořizovací cenou. Filtry je třeba udržovat čisté a pravidelně měnit, protože zanesené filtry snižují výkon vysavačů

Vyberte si ten nejvhodnější model

Pure D9 Allergy s filtrací Allergy Plus™ zachytí až 99,97 % prachu a alergenů. Tím výrazně zvýší čistotu vzduchu u vás doma. Omyvatelný filtr čistí vzduch a odstraňuje i ty nejmenší částice, jako jsou pyl, spory plísní, roztoče a alergeny, a tím pomáhá vytvářet zdravější domov.

Pure D9 Animal je druhý nejlepší přítel člověka. Díky systému FlowMotion™ umožňuje pohodlný a bezproblémový pohyb v domácnosti, a k tomu navíc sbírá zvířecí chlupy a odstraňuje pachy. Turbo kartáč vybavený kolečky a výkonnou turbínou umožňuje čištění koberců do hloubky a účinné odstraňování prachu a zvířecích chlupů ze všech typů podlah.

Nejste si jisti svým výběrem? Dáme vám 30 dnů na vyzkoušení

Nyní se lze o výjimečných vlastnostech vysavačů Electrolux přesvědčit díky záruce 30denní lhůty na vyzkoušení. Pokud zakoupený vysavač nebude plně vyhovovat, lze jej jednoduše vrátit. Kupte v období 15. 9. – 31. 12. 2018 vysavač řady Pure D9 a získejte možnost výrobek otestovat v průběhu 30 dní se zárukou vrácení peněz. Více informací najdete na www.electrolux.cz/vysavejtechytre.

Akce se vztahuje na modely PD91-ANIMA / PD91-ALRG2 / PD91-8SSM / PD91-6PTX / PD91-4DB / PD91-GREEN / PD91-4MG.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies