Maximální péče o prádlo v kompaktních rozměrech

Electrolux

29.10.2018

Lucie Krejbichová

Úzké pračky Electrolux PerfectCare se na první pohled neliší od těch klasických. Rozdíl je však v hloubce spotřebiče. Hravě se vejdou i do prostor, které by pro spotřebiče standardních rozměrů byly příliš malé. Svou velikost kompenzují stejně vysokou kvalitou praní i moderními technologiemi, které se od klasických praček neliší.

Kompaktní rozměry

Úzké předem plněné pračky nabízí skvělý poměr kapacity a hloubky. Vyprat lze až 6 kg prádla při unikátní hloubce 38 cm a až 7 kg ve spotřebičích s hloubkou 45 cm. Pračky navíc disponují technologií SensiCare, která nastaví pro každou várku prádla automaticky čas, spotřebu vody i elektrické energie. Tím zajišťuje, že se žádný oděv nebude prát příliš dlouho. Umožňuje tak ty nejúspornější programy i pro ty nejmenší náplně.

Flexibilita

Přizpůsobte čas praní svým plánům. S funkcí Time Manager prodloužíte nebo zkrátíte čas praní. S funkcí Odložený start můžete nastavit začátek praní dle svého uvážení. Tlačítkem pro rychlé praní zkrátíte programy pro bavlnu, syntetiku i program na jemné prádlo až o polovinu. Zažijete tak méně krizí s vypráním oblečením na poslední chvíli. Krátký program vypere lehce zašpiněné prádlo během pouhých 20 minut.

Dokonalá čistota

Antialergický program odstraní pomocí páry bakterie, roztoče a alergeny. Všechno prádlo tak bude hygienicky čisté. Díky šetrným pohybům bubnu u speciálního programu se nemusíte pračce bát svěřit ani dětské oblečení a hračky.

Jemnost

Šetrné programy pro jemné oblečení, hedvábí, vlnu a funkční oděvy jsou speciálně navrženy tak, aby poskytly tkaninám efektivní praní a zároveň maximální péči.

Získejte exkluzivní péči pro svou novou pračku Electrolux PerfectCare

Při koupi vybraného modelu úzké pračky Electrolux PerfectCare od 1. listopadu 2018 do 31. ledna 2019 získáte sadu, díky které bude vaše pračka stále ve skvělé kondici. Čisticí prostředky v této sadě účinně odstraňují vodní kámen a nepříjemné pachy z bubnu. Důkladně vyčistí i těsnění dvířek a potrubí.

Modely úzkých praček Electrolux PerfectCare zahrnuté do akce: EW6S427W, EW6S426W, EW6S347S, EW6S326SI, EW6S327SI, EW6S226SI, EW6S426BI, EW6S427BI, EW6S406BI, EW6S526W. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies