Multifunkční parní trouby Electrolux si přípravu samy ohlídají

Electrolux

12.07.2019

Lucie Krejbichová

Nové intuitivní trouby Electrolux pracují v souladu s kuchařem a stávají se tak jeho plnohodnotným pomocníkem. Umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či metodou Sous-Vide pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit teplotu a funkce Steamify® sama zvolí ten správný stupeň páry za vás.

Multifunkční parní trouby s funkcí Steamify® si přípravu samy ohlídají. Stačí zvolit teplotu, na kterou jste zvyklí, a váš osobní asistent Steamify® automaticky nastaví množství páry pro ten nejdokonalejší výsledek. Díky správnému množství páry bude váš pokrm zdravější a chutnější.

Modely multifunkčních parních trub s funkcí Steamify®: KVBAS21WX, KOAAS31CX, KOAAS31WX, KOAAS31WT, EOB9S31WX

Multifunkční parní troubu 900 CookView® bude možné připojit k Wi-Fi a prostřednictvím vnitřní kamery sledovat, co se děje uvnitř. Můžete si také stáhnout aplikaci My Electrolux Kitchen do svého chytrého telefonu a měnit nastavení trouby dle potřeby, i když nejste právě v kuchyni. Stačí poslat parní troubě recept s kompletním nastavením a nechat ji, aby dohlédla na celou přípravu. Fotky přímo z trouby lze ihned sdílet na sociálních sítích.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies