Nový vysavač Pure Q9 s UV technologií: Posviťte si na alergeny

Electrolux

29.09.2021

Lucie Krejbichová

Kvalitní domácí vysavač je bezesporu jedním z nejdůležitějších domácích spotřebičů, bez kterého si už život ani nedovedeme představit. Zdá se téměř neuvěřitelné, že nás tento báječný vynález s původním názvem „LUX“ provází už více než 100 let. Vysávání neboli luxování se v udržování čistoty domácího prostředí stalo v průběhu let naprosto nepostradatelné. Pokud tedy zrovna přemýšlíte o koupi moderního modelu, doporučujeme zaměřit svou pozornost na nový tyčový vysavač Electrolux Pure Q9 s UV technologií a s integrovanou ruční vyjímatelnou jednotkou.  

Zdravý domov znamená lepší život

Nový akumulátorový tyčový vysavač Pure Q9 prostě nemůže mezi vašimi domácími spotřebiči chybět. Jednoduše a bez námahy s tímto pomocníkem doma hloubkově vyčistíte nejen veškeré povrchy, ale i čalouněný nábytek a matrace. Speciální hubice BedProPower™ Plus s UV technologií si posvítí na veškeré bakterie, alergeny a nečistoty, které jsou jinak těžko dosažitelné. Účinná pětistupňová filtrace a uzavřený filtrační systém odstraní až 99,9 % částic velikosti 0,3 – 10 µm. To znamená, že vysaje dokonale i to, co nevidíte. Plný výkon si udrží po celé vysávání i s plnící se nádobou na prach.

Vysávejte bez námahy

Snad nejpraktičtější výhodou je jeho unikátní automatická funkce BrushRollCleanTM, která vyčistí kartáč od namotaných vlasů a vláken jedním sešlápnutím pedálu, a to i v případě, že je vysavač vypnutý. S tímto modelem také můžete zapomenout na nevzhledné hadice a namotané šňůry. Špičkový skandinávský design dovoluje, aby byl součástí moderního  interiéru a měli jste ho každý den kdykoli po ruce. Ideálně se totiž hodí na průběžné uklízení, se kterým jednoduše udržíte vaši domácnost v perfektní čistotě každý den. Díky akumulátoru vydrží vysávat až 55 minut na jedno nabití a zvládne se postarat o plochu až 162 m2. 

Nejtišší tyčový vysavač Electrolux

Praktická vyjímatelná ruční jednotka je navržena pro redukci hluku sníženou na polovinu. Kombinuje totiž plynulý průtok vzduchu s jeho tlumeným vývodem. Proto také mezi tyčovými vysavači Electrolux vyniká nejtišším provozem. Díky unikátní hliníkové konstrukci je vysavač lehký a velmi snadno se s ním manipuluje i v těžko přístupných místech. Jednoduše se také vysouvá z nabíjecí stanice a po skončení úklidu zase zasouvá zpět. Buďte si jistí, že odteď už vás domácí úklid s tímto skvělým pomocníkem bude skutečně bavit. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies