Ochlaďte svůj domov snadno, rychle, a teď dokonce i z mobilu

Electrolux

14.07.2023

Ivana Vlčková

Příchod horkých dnů jako každý rok připomene, jak pohodlné může být nechat si moderními technologiemi pomoci od nepříjemných teplot v domácnosti. Přenosná klimatizace Electrolux Comfort 600 přichází s dalším nápadem na zvýšení komfortu: mobilní konektivitou. Díky aplikaci Electrolux lze teď klimatizaci ovládat přes internet odkudkoliv.

Ideální teplota v kterékoliv roční době

Electrolux se jako vždy snaží přinést svým zákazníkům co nejchytřejší řešení s širokým celoročním využitím. Díky němu se nemusí využití klimatizace omezovat pouze na chlazení. Přenosná klimatizace Electrolux Comfort 600 dokáže do místnosti díky ventilátoru přinést svěží víření vzduchu. Vysoušeč vzduchu pomůže v domácnostech s vysokou vlhkostí v boji s plísněmi a roztoči. Máte strach, že vám klimatizace v zimě zatopí v otázce, kam s ní? Není třeba ji kamkoliv ukládat. Nebojte se ji nechat na svém místě a využít její funkci topení. Model Electrolux Comfort 600 EXP34U339HW vám při spotřebě 1 kWh za 60 minut provozu ani ve funkci topení neudělá čáru přes rozpočet. Pro někoho může být dokonce efektivnějším řešením, než některé klasické formy vytápění v domácnosti. Uživatelské pohodlí zvyšuje i fakt, že se svými 64 dB(A) patří mezi nejtišší produkty na trhu.

Ovládání přes aplikaci

Převratnou novinkou, která uživateli přináší možnost snadno a intuitivně ovládat svou klimatizaci, je aplikace Electrolux. Díky ní lze odkudkoliv nastavit potřebné teploty a různé režimy, zároveň je i pomocníkem, který vás včas upozorní například na to, že nadešel ideální čas pro výměnu filtrů, aby byl zachován čistý a zdravý vzduch v domácnosti. Lze si v ní nastavit upozornění a poskytuje tipy, jak nejlépe svou klimatizaci využít. Takto vás může domov vždy přivítat dokonalou teplotou přesně podle vašich preferencí.

Úsporně, rychle a komfortně

Bezúdržbový provoz, zařazení do energetické třídy A, výkon a dokonalá kontrola teploty dělají z přenosných klimatizací Electrolux vysoce hodnocené a oblíbené spotřebiče.

Instalace i manipulace nemohou být snazší

Rychlá instalace bez potřeby použít jakékoliv nářadí je otázkou minut a zvládne ji hravě i člověk talentovaný pro jiné než technické záležitosti. Díky dokoupitelné sadě Premium Window Kit, která slouží k připevnění klimatizace do okna a pomáhá utěsnit nezbytně vzniklý otvor, dokážete uspořit až 28 % energie a získat potřebnou teplotu v místnosti o polovinu času rychleji než bez ní. Přenosná klimatizace Electrolux Comfort 600 vám nebude dělat obtíže při jakékoliv manipulaci. Speciální chytrý systém zabalení nevyžaduje nutnost po zakoupení tahat spotřebič z krabice do výšky, ani ho jakkoliv nosit a potýkat se s jehou váhou. Otočná kolečka přenosné klimatizace umožňují pohodlně přesouvat vašeho nového pomocníka nejen při instalaci, ale i v případě, že se rozhodnete změnit jeho působiště a přesunout ho do jiné místnosti.

S ohledem na životní prostředí

Využití propanu R-290 snížilo dopad na životní prostředí o 99,8 % v porovnání s chladivem R410A. Balení výrobku je nejen uživatelsky příjemnější, ale neobsahuje ani zbytečné plasty. Designéři společnosti Electrolux si dali opravdu záležet a výsledkem jejich práce je stylový, vysoce funkční a zároveň elegantní produkt, který dokonale souzní s moderní domácností. Ovládací panel je uživatelsky velmi přívětivý, přehledný a jednoduchý. Přenosná klimatizace Electrolux Comfort 600 bude díky svým schopnostem i modernímu vzhledu zpříjemňovat váš každodenní život. Umožní navíc neuchylovat se ke kompromisům a užívat si doma přesně takovou teplotu, po které toužíte. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Ivana Vlčková

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies