Osvěžte se lehkou letní vitamínovou bombou

Electrolux

10.07.2023

Lucie Krejbichová

Už jen zmínka o létě evokuje chuť čerstvého šťavnatého ovoce. Vybrali jsme pro vás recept, ve kterém využijete lokální suroviny, které snadno seženete na trhu či na vaší zahradě. Díky mixéru Electrolux Explore 6 během pár okamžiků vykouzlíte osvěžující nealko nápoj plný vitamínů.

Jde to hladce

Nápad zpracovat ovoce ze zahrady do dokonalého lehkého osvěžujícího shaku by se dal shrnout zkratkou 4CH: chytrý, chutný, chladivý, chvilkový. Příprava lahodného nápoje totiž nemusí být žádná dřina. Stačí jen několik málo ingrediencí, kvalitní mixér a za pár okamžiků je skvělý nápoj na světě. Proto doporučujeme například výkonný mixér Electrolux Explore 6.

Šest lopatek Truflow® zlepšuje cirkulaci potravin ve vašich oblíbených směsích a zajišťuje hladší a konzistentnější texturu. Motor o výkonu 1400 W umožňuje pružnou činnost čepelí, které si tak hravě poradí s měkkými ingrediencemi, ale nezaskočíte je ani požadavkem na drcení ledu.

Nic není problém

Využití mixéru Explore 6 nekončí u míchání studených směsí. Žáruvzdorná skleněná nádoba velkorysého objemu 1,75 litru snese i tekutinu o teplotě 100 °C. Stačí ji nechat v pokojové teplotě alespoň 4 hodiny před tím, než do ní horkou tekutinu nalejete.

Radost z práce zvýší přesné ovládání s proměnnými otáčkami a možností zvýšení výkonu pomocí funkce Pulse.

Inspirujte se u nás

Možností je nepřeberně, Electrolux se ovšem v každé situaci snaží chovat hospodárně. Navrhujeme tedy vyzkoušet náš recept ze sezónních ingrediencí.

Co budete potřebovat:

  • 2 šálky ovocného mixu (jahody, maliny, borůvky, meruňky, rybíz, angrešt)
  • 1 šálek mléka či jeho rostlinné alternativy
  • 1 lžíci medu, ideálně od lokálního dodavatele
  • Led

Postup:

Naskládejte čerstvé ovoce do mixéru. Přidejte mléko, med a několik kostek ledu. Umixujte všechny ingredience do hladké konzistence. Ochutnání napoví, zda není na místě přidat trochu medu. Hotový shake nalijte do sklenice, ozdobte mátou a plátkem ovoce.

Teď už stačí jen vystavit tvář paprskům slunce a užít si chvilku letní pohody s osvěžujícím nápojem. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies