Posuvný systém Legend Slide pro prostor plný přirozeného světla

Deceuninck

10.05.2022

Markéta Rejmonová

Štíhlá linie profilů pro maximální možné prosklení prvku, sklo umístěné přímo do rámu (o pohledové výšce pouhých 65 mm), snadná manipulace s posuvným křídlem díky novému systému kování a velké maximální rozměry – to je jen několik výhod systému posuvných dveří Legend Slide od Deceuninck.

Systém posuvných dveří Legend Slide je moderní řešení, které umožňuje vytvářet velké, stabilní, prosklené konstrukce všude tam, kde prostor a světlo hrají důležitou roli. Štíhlý design v duchu hliníkových systémů umožňuje velké prosklení, kterým získáme maximální osvětlení interiéru.

Pohodlí a funkčnost

„Při vývoji nových produktů se snažíme navrhnout řešení s přidanou hodnotou jak z hlediska vzhledu, tak technických vlastností i udržitelnosti,“ říká Richard Vácha, technik ze společnosti Deceuninck. „Systém Legend Slide nabízí stabilní konstrukci, která umožňuje velké maximální rozměry prvku (šířku 4 000 mm a výšku 2 400 mm). Systém křídla a speciální kování zajišťují lehké ovládání křídel o hmotnosti až 150 kg. V pevné části je sklo osazeno přímo v rámu. To zajistí větší prosvětlení místnosti a dodává konstrukci lehkost,“ doplňuje.

Legend Slide díky použití izolačních trojskel a profilů o stavební hloubce 149 mm (rám) a 76 mm (křídlo) dosahuje velmi dobrých tepelněizolačních parametrů. Uw je až 0,77 W/m2K. Systém navíc umožňuje použít zasklení s vynikající zvukovou izolací a nastavuje nové standardy i v oblasti designu plastových oken.

Design bez kompromisů

Systém posuvných dveří Legend Slide je navržen s důrazem na technické vlastnosti i design, který bude slušet každému interiéru. Ostré hrany, štíhlé linie a vnitřní zasklívací lišty spojené v pravém úhlu odpovídají současným trendům. Nutno dodat, že systém je plně kompatibilní s okenním a dveřním systémem Elegant a stylově k němu ladí.

V širokém sortimentu Legend Slide si zákazníci budou moci vybrat z 57 barevných odstínů s různou strukturou povrchu (hladkou, matnou, metalickou a strukturou dřeva) pro každý typ stavby.

Bezpečnost je prioritou

Legend Slide díky speciální konstrukci z PVC profilů a ocelových výztuh poskytuje silnou ochranu proti vloupání. Uzamykací systém horizontálních a vertikálních prvků stejně jako možnost použití speciálních zámků, elektronických bezpečnostních prvků a vrstvených skel zajišťuje maximální bezpečnost i bezproblémové používání v prostoru plném přirozeného světla.

Deceuninck Group
Společnost Deceuninck byla založena v roce 1937. Dnes patří mezi 3 největší výrobce PVC a kompozitních profilů pro okna a dveře. Centrála sídlí v belgickém Hooglede-Gits. Deceuninck má 17 výrobních závodů, 21 skladů a distribučních center, která zajišťují servis a rychlou dodávku zákazníkům. Společnost se zaměřuje na spolehlivost, inovace a udržitelnost. Je kótována na bruselské burze Euronext („DECB“).

Deceuninck, spol. s r. o.
Česká pobočka byla založena roku 1993. Už přes 30 let tedy úspěšně působí na českém, slovenském a maďarském trhu. Zajišťuje zde prodej, marketing, technickou podporu a zákaznický servis profilových systémů Deceuninck i stavebních systémů, jako jsou terasy z kompozitního materiálu Twinson či hliníkové fasádní obklady Premium.

https://www.deceuninck.cz/
Markéta Rejmonová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies