Praktický rádce pro výběr správného typu vysavače

Electrolux

09.08.2021

Lucie Krejbichová

Udržování čistoty domácího prostředí je důležitou součástí každodenního života, proto se bez kvalitního vysavače skutečně neobejde žádná domácnost.  Na trhu ale najdete množství typů a druhů, mezi kterými může být těžké se zorientovat. Pokud tedy s výběrem toho nejvhodnějšího vysavače pro vás ještě váháte, je dobré zvážit všechny možnosti, které rodina vysavačů Electrolux nabízí. Přece jen to bude důležitý „člen“ vaší domácnosti na dlouhou dobu. 

Designové tyčové vysavače

Moderní akumulátorový tyčový vysavač Pure Q9 vyniká špičkovým skandinávským designem, díky kterému se s ním můžete pyšnit v domácnosti i na viditelném místě a mít ho tak kdykoli po ruce. Díky unikátní hliníkové konstrukci je lehký, snadno se s ním manipuluje i v těžko přístupných místech a možňuje hladce přecházet z jednoho povrchu na druhý. Dlouhovlásky určitě nadchne automatická funkce BrushRollCleanTM, která jediným sešlápnutím automaticky vyčistí kartáč v hubici od namotaných vlasů. S výjimečně dlouhou dobou provozu 55 minut na jedno nabití s tímto pomocníkem ideálně zvládnete vysát plochu až 162 m2. Bude tak kdykoli po ruce pro male i větší nehody. Mezi tyčovými vysavači Electrolux vyniká také nejtišším provozem. Jeho ruční jednotka totiž ideálně kombinuje plynulý průtok vzduchu s jeho tlumeným vývodem.

K oblíbeným tyčovým vysavačům patří i Well Q8, který si skvěle poradí s kobercem i tvrdou podlahou. S příslušenstvím uloženým přímo v těle nemusíte při úklidu odbíhat pro potřebný nástavec. U modelu WQ81-ALRS oceníte 5stupňový systém filtrování přes materiál E10, který odstraňuje až 99,99 % mikročástic menších než 1 µm. Součástí tohoto modelu je i speciální hubice BedPro UV+, která do hloubky vyčistí matrace i čalounění. Její UV světlo si posvítí na veškerý prach i roztoče, což ocení především alergici. S tímto vysavačem si doma vytvoříte skutečně čisté a svěží prostředí. 

Nejtišší klasický vysavač na trhu

Pokud nedáte dopustit na klasické vysavače, zvolte ten nejtišší model Electrolux. Pure D8.2 představuje systém PureSound, tedyinovativní kombinaci motoru, utěsněného systému a designu hubice, abyste při vysávání nerušili okolí. Dokonce je možné měnit stupeň výkonu přímo na rukojeti vysavače. Při výrobě každého vysavače bylo použito 55 % recyklovaných materiálů, volbou tohoto vysavače tedy volíte i ohleduplný přístup k naší planetě.

Malý pomocník do sucha i do mokra

Ruční akumulátorový vysavač Rapido s technologií Wet&DryTM se hodí mít po ruce v situaci, kdy se vám vysype mouka nebo rozlije voda. Poradí si totiž v suchém i mokrém prostředí. Kolečka Soft SteerTM svou měkkostí chrání choulostivé povrchy a usnadní vám i pojíždění při vysávání. Tento snadno přenositelný pomocník se bude také skvěle hodit řidičům na rychlý úklid v autě, kde nemusíte řešit přívodní šňůru.

Přenechte úklid moderním technologiím 

Součástí domácností se rychle staly i robotické vysavače. Laserový a kamerový systém 3D Vision modelu Pure i9.2 mapuje místnost a skenuje polohu nábytku i předmětů, proto před vysáváním není nutné z podlahy nic odstraňovat. Jedinečný trojúhelníkový tvar Trinity ShapeTM zaručí dokonalost úklidu doslova v každém koutu. Je příjemné ovládat úklid doma pomocí mobilní aplikace a vracet se domů do hotového. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies