Primalex Standard v novém: moderní design reflektuje čistě minerální složení

Primalex

25.05.2023

Barbora Blahnová

Tradiční a stále oblíbený interiérový nátěr Primalex Standard Mineral má nový obal. Představila ho společnost PPG, která v Česku nátěrové hmoty a barvy Primalex vyrábí. Nynější balení odráží lokální výrobu a čistě minerální složení. Díky tomu, že nátěr obsahuje 99 % přírodních surovin bez obsahu těkavých látek, pomáhá udržovat čistý a zdravý domov.

Pro zdravé vnitřní klima

Primalex Standard Mineral spolehlivě splňuje základní požadavky na užitné vlastnosti běžných a nenáročných prostorů. Vyniká zejména svou výbornou kryvostí a snadnou aplikací. Tento prodyšný a paropropustný nátěr navíc neobsahuje těkavé látky (VOC), rozpouštědla ani změkčovadla. Je proto šetrný ke zdraví a životnímu prostředí, které při běžném využití nezatěžuje dokonce ani po mnoha letech. Přispívá tak i k zachování kvalitního vnitřního klimatu.

Přirozeně tlumený odstín

Stálice vnitřních malířských nátěrů, která je na trhu už 30 let, získala nový obal. Lépe vyzdvihuje dlouhou tradici a lokálnost výroby i čistě minerální složení. „Nátěr se vyrábí ze surovin získaných výhradně z plzeňského regionu. Míchá se z přírodního kaolínu. Tato hornina nátěru dodává specifický nažloutlý nádech, který lze připodobnit k moderním off-white odstínům,“ doplňuje Radek Kříž, technický poradce značky Primalex. Oproti kontrastní zářivě bílé, která může působit chladně a sterilně, je tak tento přírodní odstín teplejší a šetrnější pro oči.

Značka Primalex letos opět získala mezinárodní ocenění spolehlivosti, kvality a úspěchu Superbrands. Čeští spotřebitelé a porota expertů Brand Council ji vybrali z tisíců nominovaných značek. Primalex se tak řadí mezi nejlepší a nejsilnější ve svém oboru.

Do domu i průmyslové haly

Vnitřní nátěr Primalex Standard Mineral je ideální volbou například k výmalbě chodeb, šaten, dílen, sklepů, garáží i velkých technických prostorů a průmyslových objektů nenáročných na provoz. „Nátěrovou hmotu před aplikací pečlivě promíchejte a nanášejte pomocí plyšového válečku, malířské štětky nebo štětce ideálně ve dvou vrstvách. Barvu aplikujte nejlépe v ucelených plochách. Zředěný nátěr pak během malování příležitostně promíchejte,“ doporučuje Radek Kříž.

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Barbora Blahnová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies