Profil Elegant získal cenu Red Dot

Deceuninck

03.04.2019

Markéta Rejmonová

Přední výrobce okenních a dveřních profilů, Deceuninck, získal za svůj nový profilový systém Elegant cenu Red Dot v kategorii Produktový design.

Elegant kombinuje vynikající izolační vlastnosti s extrémně štíhlým designem. Deceuninck vyvinul vůbec nejštíhlejší PVC profilový systém na trhu (exteriérová hrana pouhých 9 mm) a podařilo se mu tak propojit design s nejlepšími technickými parametry.

„PVC profily si zákazníci nikdy nevybírali kvůli vzhledu. S profilovým systémem Elegant máme ambici tento přístup změnit. Elegant je výsledkem našich investic do inovací a designu. A toto mezinárodní uznání jen dosvědčuje, že jdeme správnou cestou,“ komentuje ocenění Francis Van Eeckhout, generální ředitel společnosti Deceuninck.

Profil Elegant byl oceněn 40člennou mezinárodní komisí za svůj vysoce kvalitní design. Cena Red Dot je udělována již od roku 1955 a je považována za jednu z nejvýznamnějších evropských cen za design.

Deceuninck Group
Společnost Deceuninck byla založena v roce 1937. Dnes patří mezi 3 největší výrobce PVC a kompozitních profilů pro okna a dveře. Centrála sídlí v belgickém Hooglede-Gits. Deceuninck má 17 výrobních závodů, 21 skladů a distribučních center, která zajišťují servis a rychlou dodávku zákazníkům. Společnost se zaměřuje na spolehlivost, inovace a udržitelnost. Je kótována na bruselské burze Euronext („DECB“).

Deceuninck, spol. s r. o.
Česká pobočka byla založena roku 1993. Už přes 30 let tedy úspěšně působí na českém, slovenském a maďarském trhu. Zajišťuje zde prodej, marketing, technickou podporu a zákaznický servis profilových systémů Deceuninck i stavebních systémů, jako jsou terasy z kompozitního materiálu Twinson či hliníkové fasádní obklady Premium.

https://www.deceuninck.cz/
Markéta Rejmonová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies