Pusťte jarní svěžest do domácnosti

Electrolux

27.02.2023

Lucie Krejbichová

Je pro vás příchod jara synonymem velkého jarního úklidu v domácnosti? Nebo toužíte – obrazně i doslovně – hned s prvními jarními slunečními paprsky doširoka otevřít okna a vpustit dovnitř nový vzduch? V obou případech se vám budou hodit také šikovní domácí pomocníci, kteří se postarají o to, aby byl vzduch ve vaší domácnosti opravdu svěží a vy se tak doma cítili ještě lépe.

Příjemnější vzduch v domácnosti

Kvalita vzduchu v domácnosti dokáže ovlivňovat náš zdravotní stav, náladu i to, zda se doma cítíme příjemně. Víte, jak je na tom vzduch ve vaší domácnosti? Možná vás překvapí fakt, že vzduch, který dýcháme doma, je někdy znečištěný téměř jako u rušné ulice. Prach, alergeny, k tomu se na jaře „pro radost“ všech alergiků přidají pyly… Jednoduchým řešením, jak se s nimi vypořádat, je čistička vzduchu. V nabídce Electrolux naleznete například čističky vzduchu Well A5 a Well A7 s 5stupňovou filtrací, které zachytí až 99,97 % částic o velikosti 0,3 μm. A díky tomu už bude každý nádech opravdu o poznání příjemnější! Čističky vzduchu Well A5 a Well A7 využívají technologii s 360stupňovým sáním a 3D ventilací. Jsou navrženy tak, aby dosáhly do všech koutů místnosti. Na čistší vzduch také nebudete muset čekat dlouho: vzduch v místnosti o rozloze 10 m2 dokážou vyčistit již za 7 minut. Příjemným bonusem je také jejich vzhled, díky kterému budou v obývacím pokoji, ložnici či jiné místnosti působit přímo jako designový doplněk.

Vysáváním proti alergiím 

Alergenů, pylů a jiných drobných nečistot v domácnosti se zbavíte také vysáváním. Tyčové vysavače Electrolux 800 se díky 5stupňovému filtračnímu systému a vysokootáčkovému motoru s 6krát vyšším sacím výkonem v porovnání s předchozími modely postarají o důkladné výsledky čištění – a to i mikroskopických částeček prachu, alergenů či pylu.

Electrolux 800 nabízí čtyři různé modely – Ultimate, Hygienic, Confident a Wet, s vyměnitelnými hubicemi, které si poradí s různými typy znečištění. Pokud je vaše rodina citlivá na nečistoty ve vzduchu nebo trpíte alergiemi, vyzkoušejte model Hygienic s unikátní hubicí BedProPower+, která je ideální pro hloubkové čištění matrací a čalounění. Stejně chytrým pomocníkem je model Ultimate a jeho hubice PetPro+. Ta je odborníkem na vysávání zvířecí srsti z potahů a čalounění, proto je jako stvořená pro rodiny s domácími mazlíčky.

Čistota i svěžest i na dálku

K tomu, aby byla vaše domácnost vždy čistá, nemusíte díky spotřebičům s inteligentními funkcemi udělat nic manuálně, a dokonce nemusíte být ani přímo doma. Robotický vysavač Pure i9.2 značky Electrolux s jedinečným trojúhelníkovým designem spustíte pomocí aplikace i na dálku. S kapacitou baterie na 70 minut vysávání vám klidně uklidí celou domácnost, ale můžete také nastavit jen úklid jednotlivých zón či pokojů.

Rovněž můžete na dálku ovládat i čistotu vzduchu v domácnosti. S modely čističek vzduchu Electrolux Pure A9, Well A5 a Well A7 můžete kontrolovat kvalitu v daném časovém období, prohlédnout si souhrnný přehled o provozu čističky nebo ji jednoduše spustit před vaším příchodem domů.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies