Řekněte stop plýtvání jídla

Electrolux

21.02.2019

Lucie Krejbichová

Správným výběrem chladničky lze úspěšně bojovat s nežádoucím plýtváním potravin. Šetrné skladování totiž zajistí delší čerstvost ovoce i zeleniny. Při výběru chladničky vyhledávejte takové modely, které nabízejí jednoduchý přístup k uloženým potravinám. Vnitřní prostor si lze přizpůsobit svým potřebám a o uskladněných ingrediencích máte přehled. Nové chladničky Electrolux dbají na to, aby vaše ovoce a zelenina chutnala vždy jako právě přinesená z trhu po delší dobu.

Všestranné uložení

Standardní konfigurace chladniček bohužel nedovolují, abychom si prostor přizpůsobili přesně našim současným potřebám. Jedině tak ale jsou uložené potraviny viditelné a snadno přístupné po celou dobu. V chladničkách Electrolux s technologií CustomFlex®. má každá ingredience svůj prostor Jedná se o úložný systém, který umožní přizpůsobit si zásuvky ve dveřích chladničky libovolným způsobem za pomocí vyjímatelných přihrádek, které lze umístit jakkoli.

Modely chladniček Electrolux s technologií CustomFlex®: EN3855MFX

Novinkou je možnost přidat do chladniček i otočnou polici SpinView, díky které budete mít v chladničce vše na dosah. S policí lze otáčet o 360 stupňů v libovolném směru, budete tak mít dokonalý přehled o tom, jaké potraviny jsou na ní uloženy.

Uchování chutí

Přírodní čerstvost potravin zůstává dlouho zachována díky technologii TwinTech®, která poskytujeme nejstabilnější úroveň teploty a vlhkosti při uchování potravin. Standardní technologie mají pouze jeden chladící systém. To znamená, že suchý vzduch z mrazáku vstupuje do chladničky, kde vysušuje potraviny, a tím snižuje jejich čerstvost a chuť.

Spotřebiče s technologií TwinTech® však pracují se dvěma chladícími systémy odděleně. Jeden chladí mrazák a nevytváří námrazu. Druhý proudí pouze v chladničce, čímž poskytuje stabilnější teplotu nezbytnou pro delší svěžest a čerstvost.

Modely chladniček Electrolux technologií TwinTech®: EN3853MOX, EN3854POX, EN3854NOX

Pečlivě vybrané potraviny je třeba skladovat tak, aby si uchovaly nejen svou čerstvost, ale i co nejvíce vitamínů a minerálů. Ovoce a zelenina budou chutnat jako právě sklizeny díky zásuvce UltraFresh+ s automatickou regulací vlhkosti. Antioxidační filtr nasycuje prostředí s vysokou vlhkostí antioxidanty, které pomáhají zachovat původní barvu a tím i nutriční hodnotu ovoce a zeleniny.

V chladničkách se zásuvkou NaturaFresh jsou potraviny uchovávány v tak čerstvém stavu, v jakém jste je tam vložili. Pro dosažení dlouhodobé čerstvosti navíc do zásuvky přidejte speciální podložku. Struktura otevřených buněk této podložky umožňuje vzduchu volně obíhat kolem potravin a zabraňuje tak tvorbě plísní a zápachů.

Modely chladniček Electrolux se zásuvkou NaturaFresh: EN3854NOX

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies