Renovace nábytku či kola s novými spreji Primalex

Primalex

27.09.2017

Lucie Krejbichová

Připravit auto, kolo nebo motorku, opravit ledničku či oživit oprýskaný radiátor? V nové řadě univerzálních barev a speciálních sprejů značky Primalex si rychle najdete, co potřebujete, a navíc za rozumnou cenu. Kromě univerzálních barev, speciálního spreje na disky kol nebo žáruvzdorné barvy na výfuky přináší Primalex např. i praktický mazací sprej.

Jak vybírat spreje

Nabídka sprejů na českém trhu není zrovna přehledná, a právě to se Primalex rozhodl změnitVybral nejpopulárnější výrobky a odstíny a každý z nich doplnil obrázkem s příkladem použitíS novými spreji značky Primalex je tedy hned jasné, na co je můžete použít.

U univerzálních akrylátových barev ve spreji si můžete vybrat z 24 atraktivních odstínů a použít je uvnitř i venku. Vhodné jsou na kov, dřevo, plast i keramiku, záleží jen na vaší fantazii, co všechno si zaslouží vylepšit. Mezi speciálními spreji najdete transparentní lak v matné i lesklé variantě a také stříbrný a zlatý metalický sprej. O radost z výsledku se postará rychlé schnutí, vysoká přilnavost a odolnost proti vnějším povětrnostním vlivům, rzi nebo chemikáliím, jako jsou olej nebo nafta.

Renovace kola

Leží vám v garáži staré kolo, které byste rádi používali, kdyby vypadalo atraktivněji? S novými spreji Primalex je to hračka. Nejdřív rám zbavíte starého nátěru pomocí brusného papíru a pro větší odolnost barvy přestříkejte kovové části Základní barvou. Pokud se chcete na kole barevně vyřádit, je potřeba části, které zrovna nechcete obarvit, zakrýt maskovací páskou, a až poté kolo přestříkat vybraným odstínem Univerzální barvy. Po zaschnutí pásku opatrně odstraníte. Před jízdou ještě promažte řetěz a hotovo!

Renovace radiátoru

Pokud máte doma starý oprýskaný radiátor, i s tím vám Primalex pomůže. Barva na radiátory ve spreji je totiž odolná vůči vysokým teplotám, nežloutne a neloupe se. Výhodou aplikace stříkáním je, že se dostanete snadno do záhybů, kam se běžně štětec hůře dostává. Topení nejdřív očistěte a dle potřeby přebruste brusným papírem. Poté důkladně zakryjte plochy za topením i okolo něj, aby se barva nedostala na nechtěná místa kvůli rozstřiku barvy. Pak už stačí sprej pouze protřepat a nastříkat na radiátor.

Renovace židle

Oživte starou židli z půdy či chaty a vytvořte si hezký a originální kousek. Židli nejdřív zbavte původního nátěru tím, že ji zbrousíte. Poté už si stačí vybrat Univerzální barvu, protřepat sprej a nastříkat jej na židli – pokud chcete obarvit jen některé části židle, zakryjte nechtěná místa maskovací páskou. Po zaschnutí pásku sundejte a celou židli ještě zafixujte bezbarvým lakem.

Tipy a nápady s Primalex spreji
Jak zrenovovat staré kolo se spreji Primalex
Jak natřít starý radiátor
Jak zrenovovat starou židli pomocí sprejů Primalex

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies