Roboty, mixéry a šlehače, které oceníte nejen při vánočním pečení

Electrolux

05.12.2022

Lucie Krejbichová

S příchodem chladnějších dnů přirozeně trávíme více času v kuchyni při přípravě dobrot, nejen těch sladkých, což samozřejmě vrcholí velkým vánočním pečením. Abyste tento čas strávili příjemně, efektivně a s co nejlepším výsledkem, doporučujeme pár praktických domácích spotřebičů, jejichž pomoc si budete zaručeně pochvalovat.

Příprava těsta bez námahy s kuchyňským Assistentem

Vymíchat těsto bez námahy? S kuchyňským robotem Assistent žádný problém! Skvěle vám bude asistovat při hnětení pěny z bílků, těsta na suché vánoční cukroví nebo na křupavý chléb. Jednoduše vše potřebné nasypete a nalijete do mísy ke šlehání, nasadíte ochranný kryt, zvolíte rychlost míchání a čekáte na vytvoření těsta s dokonalou konzistencí. O tu se postará nástavec SoftEdgeBeater™ s integrovanou silikonovou špachtlí, který zajistí hladké vymíchání všech přísad bez zbytečných přerušení. Díky osvětlení LED si na celý proces jednoduše posvítíte. Kuchyňský robot Assistent od Electrolux zakoupíte spolu s praktickým příslušenstvím, které mimo jiné obsahuje 2 mísy různých velikostí a víko PerfectRiseLid™, které zaručí dokonalé vykynutí těsta. 

Bohatě vyšlehaný krém přesně podle vašich představ

Jste věrni staré dobré klasice a na přípravu sněhu z bílků, pěny ze žloutků nebo krémové náplně upřednostňujete šlehač s metličkou? S ručním šlehačem Love Your Day značky Electrolux s vícenásobným nastavením rychlostí můžete vyčarovat výsledek přesně podle vašich představ – vše je jen ve vašich rukou! A pokud budete přece jen chtít nechat své ruce při šlehání trochu odpočívat, vezměte si na pomoc kuchyňský robot řady Love Your Day. Stojanový mixér můžete připojit k míse a docílit šlehání pomocí metliček a háků i bez vaší pomoci, stejně tak ho ale můžete od mísy zase odpojit, pokud potřebuje rychle vymíchat, vyšlehat nebo smíchat menší množství surovin.

Jednoduchá příprava s dokonale hladkým výsledkem

Rozmixovat ovoce nebo smíchat vlhké suroviny pro přípravu hladkého těsta či náplně dokážete za pár vteřin s pomocí Electrolux mixéru Create 4, který se postará o dokonale hladkou promixovanou směs. Motor o výkonu 800 W usnadňuje mixování jemných ingrediencí, tvrdých přísad i drcení ledu, díky čemuž bude ideálním pomocníkem pro každodenní vaření a pečení, ať už půjde o zmíněné těsto, omáčky nebo ovocné či zeleninové smoothie. Skleněná nádoba o objemu až 1,5 litru je ideální i pro přípravu větších dávek a 5 stupňů otáček spolu s pulsní funkcí vám umožní hladce dosáhnout výsledku přesně podle vašeho gusta. 

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies