S Electrolux dárky vnesete do vašich domovů pohodové a udržitelné Vánoce 

Electrolux

06.10.2022

Lucie Krejbichová


Inspirujte se letos našimi tipy na velké i malé dárky Electrolux, které potěší celou rodinu a pomůžou vytvořit to správné a zdravé prostředí ve vaší domácnosti. Inovativní technologie a funkce spotřebičů Electrolux se postarají, abyste si užili sváteční pohodu v rodinném v kruhu a aby se vám i vašim blízkým žilo v novém roce opět o něco zdravěji a příjemněji. Věříme, že naše inspirace na vánoční dárky potěší všechny obdarované i naši planetu.

S novým tyčovým vysavačem Electrolux 800 uděláte radost celé rodině

Nový model tyčového vysavače Electrolux 800 Ultimate nadchne 6krát vyšším sacím výkonem a snadností manipulace. Automatický režim nabízí 3 úrovně sání, které regulují sací výkon podle typu podlahy, a tím sníží i spotřebu energie. Praktickým vybavením je hubice PowerPro, která je ideální na tvrdé podlahy. Pětistupňový filtrační systém odstraní až 99,99 % mikročástic prachu a zajistí vaší rodině čistější a zdravější domov. Nová řada vysavačů Electrolux 800 získala prestižní ocenění iF Design Award 2022 za dokonalý design, který je navržený pro současný životní styl v souladu s vizí udržitelného života.

Obdarujte své blízké praktickým kuchyňským příslušenstvím

perforovaným plechem na drobné pečivo si užijete pečení, i to vánoční, doslova jako profesionálové. Perforace umožňuje teplu a páře volný pohyb kolem těsta, které vytváří křupavou texturu při zachování vláčného vnitřku. Plech je ideální také na sušení potravin, jako jsou křížaly nebo různé druhy zeleniny. 

S inovativním plechem Easy2Clean si můžete zase užít vánoční pečení bez vymazávání nebo pečicího papíru. Jeho unikátní nepřilnavá keramická vrstva se také snadno čistí. Keramický povrch je naprosto ekologický a bezpečný i při vysokých teplotách, umožňuje zároveň i jednoduché servírování z plechu rovnou na talíř.

Darujte opravdové vychytávky do kuchyně

Dopřejte si doma grilované pochoutky i během vánočních svátků. Se stolním grilem EasyGrill Electrolux můžete grilovat přímo doma v kuchyni. Nepřilnavou grilovací plochu lze navíc mýt v myčce nádobí. Jednoduše si tak připravíte jídlo přesně podle svých představ a chuťových preferencí.

Pokud jste příznivci metody vaření Sous-Vide, vakuovačka Create vám tuto přípravu umožní. Vytvoříte s ní ideální vakuově uzavřený sáček, který dokonale uchová chuť vašeho jídla a pomůže vám zachovat tolik potřebné živiny. Díky své kompaktní velikosti na ni bude místo v každé kuchyni.

O dokonalé nejen vánoční kulinářské výsledky se postará parní trouba 900 SteamPro®, která nabízí několik funkcí a úrovní páry, díky kterým je ideální k dušení a pečení masa, moučníků a příloh, ke kynutí těsta, zavařování, sušení i zahřívání hotových pokrmů a nahřívání talířů. Navíc nabízí i přípravu jídla ve vakuu metodou Sous-Vide. Troubu SteamPro můžete připojit k Wi-Fi a prostřednictvím vnitřní kamery CookView® sledovat ve svém mobilním telefonu, co se připravuje uvnitř.

Ideální dárek, který oceníte doma i na cestách

Napařovač oděvů Refine 700 osvěží vaše oblečení, zajistí vám plynulé a snadné napařování a odstraní až 99,99 % bakterií. Napařování je také rychlý způsob, jak vdechnout nový život oblečení mezi jednotlivými praními. Speciální příslušenství poskytuje snadné napařování pevnějších látek a zároveň chrání detaily, jako jsou perly nebo flitry.

Dopřejte si dárek, který bude udržitelně pečovat o vaše prádlo 

Electrolux pračka kombinovaná se sušičkou PerfectCare 800 věnuje vašemu oblečení zvýšenou péči při snížené spotřebě vody i energie. Nabízí jedinečný systém UltraCare, který předmíchá prací prostředky a aviváž ve vodě ještě před jejich dávkováním do bubnu. Tkaniny budou důkladně vyprané, a navíc prodloužíte i životnost vašeho oblečení. Systém SteamCare dokáže osvěžit oblečení párou a redukuje pomačkání. Díky této funkci máte v krátkém čase k dispozici oblíbené kousky oblečení bez zbytečného praní – a ještě ušetříte více než 40 litrů vody.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies