Šetrnější péče o vaše oblečení i přírodu se sušičkami z nové řady AEG  

AEG

31.10.2022

Lucie Krejbichová

Záleží vám na tom, jak vypadá vaše oblečení a chcete si své oblíbené kousky udržet ve skvělém stavu co nejdéle, ale zároveň vám není lhostejná ani naše příroda a snažíte se hledat co nejekologičtější řešení? Odpovědí pro vás mohou být sušičky z nové řady AEG, které zachovávají principy udržitelnosti a nabízejí řešení, která potěší vás, vaše oblečení i přírodu.

Oceněný design i praktická stránka

Nová řada sušiček AbsoluteCare® Plus série 9000 se kromě inovativních funkcí a personalizovaných programů v aplikaci MY AEG liší také samotným designem dvířek a předního panelu. Za vyspělou technologii a design získaly také prestižní ocenění Red Dot Design Award 2022.

Sušička, která se přizpůsobí potřebám vašeho oblečení

Chystáte se sušit jemné prádlo, péřové bundy nebo ložní prádlo? Nová řada sušiček od AEG využívá při sušení oblečení inteligentní senzory, které rozumějí potřebám vašeho oblečení a dokáží podle toho přizpůsobit teplotu a čas sušení. Nová řada sušiček AbsoluteCare® Plus série 9000 díky technologii 3DScan suší a skenuje oblečení do hloubky, což je ideální pro sušení péřových bund, přikrývek a vícevrstvého zimního oblečení. Oblečení se nebude sušit zbytečně dlouho, čímž předejdete jeho opotřebení, stejně se nemusíte obávat ani toho, že byste ze sušičky vytáhli vlhké prádlo. 

Nižší teploty sušení ocení materiály i příroda

Nová řada sušiček od AEG využívá díky technologii tepelného čerpadla k sušení nižší teploty, díky čemuž vám umožňuje sušit všechny druhy materiálů. Nezáleží na druhu textilie, sušička s tepelným čerpadlem AEG se přizpůsobí celému vašemu šatníku. Už dávno totiž neplatí, že jemné krajkové prádlo či vlněné svetry do sušičky nepatří. Sušičky nové série totiž díky kombinaci nižších teplot a precizních kontrolovaných pohybů bubnu zaručí, že materiály se nesrazí ani nenatáhnou a oblečení neztratí svůj tvar – a to i v případě materiálů jako vlna či hedvábí nebo outdoorového oblečení, které si i po sušení v sušičce dokáže zachovat svou funkčnost.

Digitální připojení ke službě My AEG Care

S aplikací My AEG Care pro chytré telefony můžete svou novou sušičku využít opravdu naplno díky široké škále programů přizpůsobených k sušení různých materiálů a druhů oblečení. Aplikace nabízí užitečné tipy pro přizpůsobení cyklů a snadné odesílání pokynů do spotřebiče hlasem nebo stisknutím tlačítka.
Modely s konektivitou budou uvedeny na trh začátkem roku 2023.

V souladu s udržitelností

Pro značku AEG je udržitelnost samozřejmostí. Pračky a sušičky jsou navrženy tak, aby se o vaše oblečení staraly rozumně, minimalizovaly jeho opotřebování během cyklů a udržovaly jej dlouho v perfektním stavu. Nové modely nyní využívají až 4krát více recyklovaného plastu a skla v porovnání s předchozími modely. Koupí těchto nových spotřebičů AEG přispíváte k trvale udržitelnému životu a minimalizujete negativní vliv na životní prostředí.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies