Sonos představuje Sonos Ace, dlouho očekávaná sluchátka

Sonos

21.05.2024

Markéta Topolčányová

Inovativní design sluchátek Sonos Ace poskytne pohodlí, nejvěrnější zvuk a převratný zážitek z domácího kina, který může nabídnout pouze Sonos.

Sonos dnes oznámil uvedení svých vůbec prvních sluchátek Sonos Ace, což značí vstup značky do zcela nové audio kategorie. Jako přední inovátor v oboru využívá Sonos své letité zkušenosti z oblasti zvuku i designu, aby změnil způsob, jakým sluchátka používáme. Prémiová Bluetooth® sluchátka přes hlavu vynikají dechberoucím bezztrátovým a prostorovým zvukem, prvotřídním aktivním potlačením hluku (ANC) i režimem pozornosti (Aware mode), stejně jako nejvěrnějším a nejpůsobivějším zážitkem z domácího kina, jakého lze díky nové technologii TrueCinema docílit. Novinka Sonos Ace bude dostupná od 5. června za 12 490 Kč.

„Jsou tu! Naši zákazníci nás roky žádali, abychom Sonos zážitek přenesli do sluchátek – a my jsme věděli, že náš vstup do zcela nové kategorie potřebuje dostát pověsti, která značku Sonos provází,“ říká Patrick Spence, generální ředitel společnosti Sonos. „Sonos Ace reprezentují vše, co jsme se za dvě desetiletí jako audio leader naučili: přinést úžasný zvuk, elegantní design a dlouhotrvající komfort do jedné z největších a nejoblíbenějších audio kategorií na světě.“

Špičkový zvuk na osobní úrovni

Umělecky zpracovaná a mistrně vyladěná Sonos Ace předčila očekávání díky řadě funkcí, které do sluchátek přinášejí to nejlepší ze světa Sonos.

  • Dopřejte si vysoce kvalitní zvuk: Vychutnejte si každou sekundu své oblíbené skladby, podcastu nebo telefonního hovoru díky dvěma na míru navrženým měničům, které vykreslují každou frekvenci s vynikající přesností a čistotou.
  • Vaše vlastní soukromé kino: Sonos Ace vám umožní vychutnat si zážitek z domácího kina s prostorovým zvukem a zároveň dopřát zbytku domácnosti ticho. V okamžiku, pouhým klepnutím na tlačítko přepnete zvuk televize z kompatibilního soundbaru Sonos do sluchátek Sonos Ace. Prostorový zvuk s technologií Dolby Atmos vás obklopí dramaticky detailním zvukem ze všech stran a dynamické sledování pohybu hlavy vás udrží v centru dění, i když se od televize vzdálíte. Později během roku bude uvedena také nová technologie TrueCinema, která přesně zmapuje váš prostor a poté vykreslí kompletní systém prostorového zvuku pro poslech tak realistický, že zapomenete, že máte nasazená sluchátka.
  • Zapněte nebo vypněte okolní svět: Udělejte svůj osobní poslech ještě osobnějším díky aktivnímu potlačení hluku (ANC) nebo aktivujte režim pozornosti (Aware mode), když chcete mít větší povědomí o svém okolí – ať už jde o chůzi po rušné ulici, nebo práci v kanceláři.
  • Celodenní výdrž baterie a ultra rychlé nabíjení: Poslouchejte nebo mluvte až 30 hodin díky energeticky úsporné baterii s prodlouženou výdrží. Ultra rychlé nabíjení zajišťuje, že už nikdy nezmeškáte ani minutu – získejte 3 hodiny výdrže baterie rychlým 3minutovým nabíjením pomocí přiloženého USB-C kabelu.

„Sonos Ace odrážejí naši ambici vytvářet zvukové zážitky reálného života. Navrhovat produkty pro osobní poslech je pro nás úplně nová vzrušující kapitola,“ řekl Maxime Bouvat-Merlin, hlavní produktový manažer společnosti Sonos. „V souladu s ostatními prémiovými produkty Sonos byl každý jednotlivý detail sluchátek Sonos Ace odborně vytvořen, navržen a vyladěn předními světovými zvukovými experty, aby poskytl zážitek z poslechu, který se nepodobá ničemu jinému.“

Elegantní design a dlouhotrvající pohodlí

Sluchátka Sonos Ace byla vyrobena tak, aby vypadala a působila stejně dobře, jako zní. Výrazný, štíhlý profil krásně kombinuje kovové akcenty s elegantní matnou povrchovou úpravou, nadčasový design doplní jakýkoli styl bez ohledu na to, jak rychle se mění trendy.

  • Nekonečné pohodlí: Sluchátka jsou vyrobena z prvotřídních lehkých materiálů, jsou vzdušná a jemně obepínají hlavu. Prostorné náušníky jsou obaleny hebkou paměťovou pěnou a potaženy měkkou veganskou kůží a spolu s konstrukcí vytvářejí dokonalé akustické těsnění, aniž by zachytávaly vlasy.
  • Intuitivní design: Nošení a ukládání sluchátek je hračka – kontrastní barva odlišující pravý náušník nenápadně naznačí, jak sluchátka nasadit, a dotyková tlačítka usnadňují ovládání. Sonos Ace jednoduše složíte do lehkého cestovního pouzdra.
  • Vyrobena zodpovědně: Sonos Ace byla vyrobena tak, aby sloužila co nejdéle a byla vhodná pro každodenní nošení. Sluchátka disponují vyměnitelnými náušníky a jsou vyrobena z recyklovaných materiálů, které umožňují použít o 17 % méně plastů. Cestovní pouzdro je pak vyrobeno ze 75 % z recyklované plsti pocházející z plastových lahví. Sluchátka Sonos Ace jsou navržena tak, aby šetřila energii – díky detekci nošení se hudba pozastaví, když je sundáte z uší, čímž se minimalizuje potřeba nabíjení.

Sluchátka Sonos Ace budou v prodeji od 5. června 2024 za 12 490 Kč.

Pro více informací navštivte www.sonos.com nebo sledujte @sonos.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies