Stylový gril OFYR Tabl’O vám zaručí skvělý večer bez starostí

Nezařazené

26.06.2020

Lukáš Jungbauer

Designové grily OFYR nejsou ve světě ničím novým. Jejich autor, nizozemský podnikatel Hans Goossens, toužil po zahradním grilu, který by byl ozdobou zahrady stejně jako jeho sochy. A tak si jej sám navrhl. Nyní představuje svou novinku, stolní gril OFYR Tabl’O, který v sobě ukrývá vše potřebné pro dokonalé grilování s rodinou a přáteli. Díky svému jedinečnému designu a 100% odbouratelným kokosovým briketám vytváří minimum kouře, jenž je však odváděn směrem vzhůru. Vy si tak budete moci užívat krásnou vůni, chuť i atmosféru venkovního vaření a nenechat se ničím rušit.

Nizozemský podnikatel Hans Goossens toužil po výkonném grilu s čistým designem, který bude jeho zahradu zdobit obdobně jako jeho oblíbené sochy. Kromě čistých uměleckých křivek měl gril – stejně jako již zmíněné sochy – odolávat povětrnostním vlivům a být tak ozdobou zahrady po celý rok. Na trhu však takový gril nenašel, a tak si jej navrhl sám. Výsledkem byl OFYR, jedinečný gril s kuželovým designem z robustní oceli, který si právě díky povětrnostním vlivům získává časem nádhernou patinu.

Samotný design byla trefa do černého. OFYR totiž navazuje na tisíce let starou tradici, kdy lidé po celém světě seděli kolem ohniště, připravovali si společně pokrmy a užívali si nejen skvělého jídla, ale i jeden druhého. Sešlosti kolem praskajícího ohně, sdílení jídla, historek a přátelství jsou stejně staré jako lidstvo samo. Možná proto se setkaly grily OFYR s největší oblibou právě v rodinách. Jedinečný kruhový design totiž přímo vybízí k tomu, aby příprava probíhala společně.

OFYR dnes však nevyužívají jen rodiny, ale i profesionální kuchaři ve světových restauracích. Hans Goossens však myslel i na ty, kteří zahrady nemají a rádi by si grilování užívali na svých terasách a balkónech, aniž by své okolí rušili nepříjemným kouřem. A tak vznikl gril s příznačným názvem OFYR Tabl’O.

Stolní gril OFYR Tabl’O v sobě skrývá všechno potřebné pro skvělé grilování s rodinou a blízkými. Ať už se rozhodnete grilovat maso nebo zeleninu, OFYR Tabl’O bude tou správnou volbou. Navíc díky tomu, že gril vyzařuje teplo a světlo do širokého okolí, není potřeba grilování limitovat pouze na letní měsíce.

Tím, že máte gril celou dobu před sebou na stole, není potřeba nikam odbíhat a narušovat tak rodinnou pohodu. Díky důmyslnému designu grilu ve spojení s kokosovými briketami OFYR je kouř naprosto minimální, a navíc je odváděn směrem vzhůru tak, aby nikoho neobtěžoval. Kokosové brikety jsou vyrobeny z odpadu z kokosových ořechů a jsou tak 100% udržitelné. Jejich použití je výjimečně efektivní: dlouho hoří (2 až 3 hodiny) a vytváří minimum kouře, pachu i odpadu.

Lukáš Jungbauer

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies