Už žádní kocouři! S nátěrem Extra Matt bude každá stěna dokonalá

Primalex

02.05.2024

Barbora Blahnová

Představte si sněhobílé stěny bez jediné nedokonalosti. To už není utopie! Krásně bílé, čisté stěny bez kocourů a nerovností můžete mít i u vás doma díky novému antireflexnímu vnitřnímu nátěru Primalex Extra Matt.

Revoluční proměna interiéru

Díky inovativní technologii ANTI-REFLEX a vynikající krycí schopnosti interiérový nátěr Extra Matt opticky eliminuje nedokonalosti a odlesky, které se tak stanou neviditelnými. Stěny a stropy totiž pohltí přebytečné ostré sluneční paprsky a získají bezchybný a jednotný vzhled.

Dlouhodobě zářivá bělost

Primalex Extra Matt vyniká svým sněhobílým (bělost min. 91 % BaSO4) a hluboce matným vzhledem. Díky tomu podtrhne čisté a harmonické prostředí vašeho domova. „Dle normy ČSN EN 13 300 se řadí do 3. třídy odolnosti proti oděru za mokra. Vytváří tedy omyvatelný povrch, který můžete v případě náhodného zašpinění bez obav lehce otřít vlhkým hadříkem,“ vysvětluje Radek Kříž, technický poradce značky Primalex. Nátěr je zároveň vysoce paropropustný, takže dovolí stěnám „dýchat“.

Pohodlná a snadná aplikace

Tento vysoce kvalitní nátěr výborně kombinuje funkční vlastnosti a estetickou povrchovou úpravu. „Jeho použití je tak pohodlné a jednoduché, že dosáhnete profesionálních výsledků i při malování svépomocí. Pro méně zašpiněné novější povrchy si dokonce vystačíte pouze s jednou vrstvou nátěru. Snadná je i následná údržba a případné opravy či napojování. Nízký odstřik navíc ušetří čas při úklidu po výmalbě,“ dodává Radek Kříž.

Značka Primalex letos opět získala mezinárodní ocenění spolehlivosti, kvality a úspěchu Superbrands. Čeští spotřebitelé a porota expertů Brand Council ji vybrali z tisíců nominovaných značek. Primalex se tak řadí mezi nejlepší a nejsilnější ve svém oboru.

S důrazem na zdravé klima

Primalex Extra Matt nachází ideální využití zejména při malování rozlehlých či otevřených prostorů s vysokými stropy, velkými okny a přebytkem přímého denního světla. Je vhodný do novostaveb i rekonstruovaných budov, a to nejen na minerální omítky, ale i betonové či sádrokartonové povrchy, dřevotřískové desky nebo tapety. Neobsahuje těkavé organické látky, rozpouštědla ani změkčovadla. Tím přispívá k zachování kvalitního vnitřního klimatu a pečuje o planetu i vaše zdraví.

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Barbora Blahnová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies