Vysavač, který rozumí vašim potřebám

Electrolux

03.05.2021

Lucie Krejbichová

Každá domácnost je jiná a obnáší také jiné nároky na vysávání. Rozhodující je proto výběr vysavače se správným příslušenstvím, které bude přesně odpovídat vašim potřebám. S modely tyčových vysavačů Well Q8 si můžete vybrat přesně takové hubice, které potřebujete pro své domácí pohodlí. Ať už vlastníte čtyřnohého mazlíčka nebo někdo z členů domácnosti trpí alergií.

Pomocník 2v1 do každé domácnosti

Pokud hledáte vysavač, který splní všechny vaše konkrétní požadavky, pak je tyčový vysavač Well Q8 tou správnou volbou. Ocení ho jak alergici a osoby citlivé na prach, tak majitelé zvířat. Potěší také každého, kdo má doma vysoké stropy nebo úzké štěrbiny mezi nábytkem, do nichž se standardní hubicí nedostane. Obsahuje navíc vyjímatelnou ruční jednotku, která umožňuje dvojí uchopení, díky němuž dosáhnete i na pavučiny na stropě nebo na lustr. Ruční jednotka je také ideální pro vysávání postelí, čalouněného nábytku nebo drobků ze stolu. Společně s širokým výběrem hubic tak s tímto vysavačem vyčistíte úplně všechny typy povrchů.

Příslušenství stále po ruce

Konstrukce vysavače Well Q8 byla navržena tak, že je jeho příslušenství uloženo přímo v těle vysavače. Když narazíte na pavučinu na stropě nebo se rozhodnete očistit od prachu polici s knihami, nemusíte tedy odbíhat pro potřebný nástavec. Prachový kartáč i štěrbinový nástavec budete mít vždy po ruce. Kartáč na prach se připojuje na ruční jednotku a snadno s ním očistíte i nerovné zaprášené povrchy. Pomocí extra dlouhé štěrbinové hubice se zase dostanete jak do velice úzkých a nepřístupných míst, tak do výšek.

Na koberec i tvrdou podlahu

Tyčový vysavač Well Q8 také ocení ti, kteří mají doma současně koberec i tvrdou podlahu.  Koberce důkladně vyčistí podlahová hubice. Pokud máte v rodině dlouhovlásku a nebaví vás neustále čistit kartáč v nástavci od namotaných vlasů či vláken, uvítáte technologii BrushRollCleanTM. Díky tétounikátní technologii kartáč vyčistíte pouhým sešlápnutím pedálu na hubici.

Jistě také znáte ten pocit, když vysvitne slunce a na podlaze a nábytku se náhle objeví spousta prachu, který jste při úklidu přehlédli. Podlahová hubice je vybavena LED osvětlením, díky němuž vašemu pohledu už neuniknou ani ty nejmenší drobky a prachové částice.

Na tvrdé podlahy je určena hubice PowerPro, která během jednoho tahu zachytí jemný prach i extra velké nečistoty. Díky vyšší rychlosti vzduchového proudění účinně odstraní prach i z těch nejužších míst. Navíc má lešticí efekt, takže vaše podlaha bude vypadat téměř jako nová.

Ten správný model pro vás

Pro ty z vás, kteří sdílí domácnost se čtyřnohým přítelem, je ideální model WQ81-PANIM. Součástí jeho příslušenství je hubice PETPRO Plus, která důkladně vyčistí čalouněný nábytek nejen od zvířecích chlupů, ale také od prachu a dalších nečistot. Díky její funkci QuickClean, která funguje na principu posouvání tam a zpět, se chlupy z nábytku uvolní a vy je poté bez problému vysajete. Tato funkce navíc usnadňuje čištění rotačního kartáče.

Model WQ81-ALRS si zase pro jeho příslušenství oblíbí zejména jedinci trpící alergiemi. Speciální hubice BedPro UV+ totiž oproti standardním hubicím účinně a do hloubky vyčistí matrace a čalounění, které bývají největším zdrojem prachu a roztočů. Bude se vám tak lépe dýchat a váš spánek bude kvalitnější. Hubice je vybavena UV světlem a připojuje se na ruční jednotku.

Úklid bytu na jedno nabití

Vysavač Well Q8 vyniká svou nízkou hmotností. Ergonomická konstrukce usnadňuje manipulaci s vysavačem a díky jeho štíhlému tvaru a možnosti plného náklonu dosáhnete i daleko pod nábytek vyšší než 135 mm. Na jedno nabití s ním zvládnete vyluxovat celý byt, při nižším stupni výkonu totiž vydrží až 55 minut nepřetržitého vysávání. Zásluhou cyklonové technologie přitom nesníží svůj výkon, a to i při naplnění zásobníku. Tento tyčový vysavač využívá pět fází filtrování vzduchu, zajistí vám tak dokonale čisté domácí prostředí.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies