Výběr ideálního dárku pro novomanžele se skrývá v detailech

Electrolux

26.04.2018

Lucie Krejbichová

Svatební sezóna je v plném proudu a mnoho z nás si určitě láme hlavu tím, jak novomanžele potěšit. Vybrat ten správný svatební dar může být občas pěkný oříšek. Pokud jste neobdrželi žádný seznam požadovaných svatebních darů, přinášíme vám několik tipů, které vám ulehčí rozhodování. Kolekce malých domácích spotřebičů Electrolux Expressionist s důmyslnými a inovativními funkcemi pomůže novomanželům zdokonalit každodenní přípravu jídel a dodá jim ten správný šmrnc.

Kávovar

Představte si, že je možné, aby pár každé ráno probouzelo aroma čerstvě připravené kávy. Kávovar EKF7800 disponující funkcí 24 hodin umožní nechat si připravit lahodnou kávu přesně na ráno. Jediné, co je potřeba, je navolit na HighContrastTM displeji čas, kdy má kávovar začít s přípravou.

Rychlovarná konvice

Pokud jsou novomanželé spíše milovníky čajů, rychlovarná konvice EEWA7800 bude ideálním dárkem. S pěti programovatelnými nastaveními teplot si vychutnají každý druh čaje: 80 °C pro zelený čaj, 85 °C pro bílý čaj, 90 °C pro čaj oolong, 95 °C pro kávu
a 100 °C pro černý a bylinkový čaj a ovesnou kaši.

Topinkovač

Při přípravě snídaně ocení čerstvě sezdaný pár topinkovač EAT7800 s XL otvory. Pečivo v něm totiž může opékat i rozmrazovat. Pomocí funkce Lift and Check™ je možno zkontrolovat toasty, aniž by byla přerušena jejich příprava. Když je víko topinkovače zaklapnuto do deseti sekund, příprava automaticky pokračuje tam, kde odpočet skončil. V případě romantické snídaně do postele novomanželé jistě ocení důmyslnou misku na drobky.

Stolní mixér

Pokud si obdarovaní libují ve zdravém stravování, radost jim jistě udělá stolní mixér ESB7500, který se skvěle hodí nejen na přípravu ranního smoothie. Pracuje velmi rychle a efektivně s jakýmkoli druhem ovoce, ledem nebo ořechy se silou 900 W. Skleněná nádoba je vhodná a odolná i pro mixování velkých porcí. Nic nebrání tomu ranní smoothie připravit celé rodině.

Tyčový mixér

Nedílnou součástí každé nové domácnosti by měl být i tyčový mixér, který má opravdu všestranné využití. S tyčovým mixérem ESTM7500S lze připravit hustou šlehačku, nadýchané krémy a díky extra odolným titanovým nožům zvládne i domácí ledovou tříšť. Pro tvorbu sněhu či jemných krémů lze použít šlehací metlu. V příslušenství se nachází také mixovací a sekací nádoba s dvojitým nožem.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies