Electrolux Explore 7: šetrným mixováním k dokonalým výsledkům

Electrolux

13.09.2018

Lucie Krejbichová

Electrolux se již mnoho let soustřeďuje na udávání trendů a vytváření inovativních kuchyňských spotřebičů. Nový mixér i mini mixér z řady Explore 7 jsou příkladem toho, že i doma lze vytvořit nejrůznější pokrmy, polévky, nápoje či salsy na vysoké úrovni. Díky šetrnému nízkootáčkovému mixování při nízké teplotě i náklonu nádoby si ingredience zachovají svou přirozenou barvu i cenné živiny.

Náklonem k těm nejlepším výsledkům

Mixér představuje patentovanou technologií Powertilt®, která využívá 10° náklonu mixovací nádoby. Tím je zaručeno, že se veškerý obsah rovnoměrně promíchá a vytvoří hladkou a bezchybnou texturu. Při mixování udržuje nízkou teplotu, čímž si všechny ingredience zachovávají svou přirozenou barvu i chuť. Doma připravené gazpacho či pesto vás tak ohromí svou výjimečnou čerstvostí i vytříbenou chutí.

I ty nekvalitnější ingredience vyžadují správnou péči

Stejné úsilí, které je věnováno hledání těch nejkvalitnějších surovin, musí být soustředěno i na jejich zpracovávání. Jedině tak z nich lze vytěžit skutečné maximum. Díky inteligentní možnosti regulace rychlostí bude výsledek vždy dokonalý, a to bez ohledu na množství surovin v nádobě. Mixér Explore 7 se sám přizpůsobí a vytvoří to nejhladší smoothie pouze pro vás či celou rodinu.

Pulzním mixováním k dokonalosti

Mixér Explore 7 nabízí řadu programů. Kromě navolení rychlosti a otáček lze přidat při všech stupních i funkci pulzního mixování, která se zaslouží o ideální texturu každého pokrmu. Společně s náklonem nádoby umožní individuální manipulaci s jednotlivými ingrediencemi. Programy na míru s různými rychlostmi, otáčkami, pauzami a pulzními fázemi se zaslouží o bezchybnou strukturu i chuť.

„Mixování je dnes už zcela běžným procesem při vaření. Není to ale jen o užití co největšího výkonu a rychlosti. Každé ingredienci se musí dát individuální péče,“ prozrazuje Roman Šebl, vedoucí prodeje divize malých domácích spotřebičů společnosti Electrolux. „Abyste mohli všem pokrmům poskytnout to, co si zaslouží, potřebujete inteligentní programy, inovativní funkce, individuální péči a vysoký výkon. To vše představuje mixér Explore 7,“ doplňuje.

Nejste si jisti? Dáme vám 30 dnů na vyzkoušení

V listopadu se lze o výjimečných vlastnostech mixéru Electrolux Explore 7 přesvědčit na vlastní kůži díky záruce 30denní lhůty na vyzkoušení. Pokud Vám mixér nebude plně vyhovovat, lze jej jednoduše vrátit. Více informací najdete na www.electrolux.cz.

Akce se vztahuje na modely E7TB1-4GB / E7TB1-8SSM / E7CB1-4GB / E7CB1-8SSM

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies