Pračky s vrchním plněním – malé, ale šikovné

AEG

20.03.2018

Lucie Krejbichová

Pokud doma bojujete s prostorem, pračky AEG s vrchním plněním jsou ideálním spotřebičem pro vás. Jejich nezpochybnitelnou výhodou je totiž znatelná úspora místa. Svou velikost však dohánějí stejně vysokou kvalitou praní i moderními technologiemi, které se od klasických praček neliší. Jejich vzhled korespondující s designem klasických praček dokazuje, že i malou domácnost může zdobit krásný spotřebič.

Pračky s vrchním plněním řady 7000 s technologií ProSteam®

Hlavní technologií vrchem plněných praček řady 7000 je ProSteam®. Prací cyklus je díky ní možno ukončit dávkou páry, která viditelně snižuje pomačkání prádla a nutnost následného žehlení. Pračky disponují i samostatným parním programem, který každý kousek oblečení osvěží a dodá mu znovu bezchybný vzhled.

Nespornou výhodou této řady je přítomnost jednoho z nejspolehlivějších a nejodolnějších motorů vůbec. Modely LTX7C373C a LTX7E273C se pyšní ÖKOInvertor motorem, který je založen na bezkartáčové technologii. Ta snižuje vibrace a opotřebení. Poskytuje tak maximální výkon při minimálním hluku s doživotní zárukou.

Pračky řady 6000 i 7000 náleží do energetické třídy A+++, modely LTX7E273C, LTX7C373C a LTX7C562C dokonce A+++ 20 %. Úspora vody i energií obou řad je navíc podpořena technologií ProSense®. Tato technologie zváží každou náplň prádla zvlášť a podle ní vždy přizpůsobí prací program. Výsledkem je určení minimálního doby, která je potřeba k tomu, aby bylo prádlo důkladně, avšak šetrně vypráno.

Všechny pračky AEG s vrchním plněním se pyšní funkcí SoftPlus, která zajišťuje, aby se aviváž po dosažení bubnu dostala ke všem částem tkanin, které jsou rázem měkčí, hedvábnější a hladší. Pračky navíc chrání každé vlákno, čímž zachovávají vzhled i barvu vašeho oblečení.

Nejen o časovou, ale i energetickou úsporu se postará úsporný program Eco TimeSave, který kombinuje programy Eco a TimeSave. Spojením vzniká krátké a energeticky úsporné praní. Čas praní, počet otáček, hmotnost náplně i teplota jsou po celou dobu praní zobrazeny na přehledném LCD displeji.

Všechny pračky s vrchním plněním mají také důmyslně navržený systém SoftOpening, díky kterému jednoduše otevřete i zavřete pračku pouze jednou rukou. Dvířka bubnu jsou navržena tak, aby umožnila bezpečný přístup i v malém prostoru.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies