doblogoo

Proč zvolit multifunkční parní troubu Electrolux

Electrolux

Publikováno: 03. 07. 2017
Autor: Lucie Krejbichová

 

Stáhnout celou zprávu Tisknout zprávu Fotogalerie

 

 

O vaření v páře se už toho napsalo dost. A právem. Pára je jedním z nejzdravějších a stále více preferovaných způsobů přípravy pokrmů. Shrnuli jsme pro vás to nejpodstatnější, co byste si o páře a multifunkčních parních troubách Electrolux měli zapamatovat.

 

1. Pára vyzvedne přirozenou konzistenci surovin. Vaření v páře uchovává vitamíny, stopové prvky a živiny. Zelenina si díky páře zachová svou barvu a tvar, protože není potřeba přidávat žádnou vodu.

2. Pára poslouží i na rozmrazování zeleniny. Stačí ji 5–10 minut pařit ve vyhřáté troubě.

3. Vůně jídel, které vaříte v troubě, nepřicházejí do styku. Jídla, která se pečou najednou v parní troubě, neabsorbují jiné chutě a vůně. Můžete tak vedle sebe poskládat maso, ryby, brambory či zeleninu.

4. Při úpravě ryby s použitím páry nehrozí, že se ryba vysuší nebo rozvaří.

5. Na rozdíl od ryb potřebují tmavé maso a drůbež na přípravu vyšší teplotu, proto je nejvhodnější použít funkci, která kombinuje horký vzduch i páru.

6. Metoda Sous-Vide se postará o ještě intenzivnější chuť a šťavnatost pokrmů. Stačí vybrané suroviny vložit do vakuového sáčku, zbavit přísady vzduchu a zbytek už nechat na troubě.

7. Parní trouby s funkcí pyrolýzy se vyčistí samy, bez vaší pomoci. Pyrolytické čištění spálí všechny zbytky jídel na jemný popel, který pak stačí jednoduše setřít hadříkem.

8. Zabudovaná teplotní sonda udržuje rovnoměrnou teplotu na požadovaném stupni tím, že reguluje zapnutí a vypnutí parní trouby na základě teplotního režimu uvnitř.

9. Pára není vhodná pro přípravu jídel dušených ve šťávách a na ty, ze kterých se později připravují omáčky. Je to logické – po parní úpravě by byla tato jídla příliš plná tekutin.

10. Společnost Electrolux nabízí kurzy vaření v páře zdarma pro každého, kdo si zakoupí vybraný model parní trouby. Více informací o kurzech vaření v multifunkčních parních troubách Electrolux najdete na www.electrolux.cz/pecemevpare.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Společnost Electrolux je největším světovým výrobcem domácích a profesionálních spotřebičů, který staví na své dlouholeté znalosti potřeb zákazníků. Díky spolupráci s profesionály přináší důmyslně navržená, inovativní a udržitelná řešení. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, trouby, sporáky, varné desky, myčky nádobí, pračky, vysavače, klimatizace a malé domácí spotřebiče. Pod svými značkami Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire, Anova a Electrolux Grand Cuisine prodá skupina více než 60 milionů spotřebičů zákazníkům z více než 150 zemí světa. V roce 2016 dosáhly tržby společnosti Electrolux hodnoty 121 mld. SEK a společnost zaměstnávala 55 000 zaměstnanců.

www.electrolux.cz

Lucie Krejbichová

Tel.: 602 359 328

E-mail: lucie@doblogoo.cz

 
Stáhnout vizitku autora
 

 

© 2017 doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]