Vysavač Electrolux Pure C9: Nejtišší člen rodiny bezsáčkových vysavačů

Electrolux

28.03.2019

Lucie Krejbichová

Elegantní řada Pure vysavačů Electrolux se dočkala nového přírůstku do své výkonné rodiny. Bezsáčkový vysavač Pure C9 nabízí sedmistupňovou filtraci s doživotním 3D filtrem, který umožňuje jedinečný výkon s minimální ztrátou sací síly. Důraz byl mimo vysokou kvalitu filtrace kladen i na nebývale tichý provoz.  Nejtišší bezsáčkový vysavač v řadě společnosti Electrolux vás ani ostatní členy domácnosti tak nežádoucím hlukem rozhodně rušit nebude.

Špičkový výkon 4A se systémem PureFlow Silent

Vysavač Pure C9 je v současné době nejlepším
a nejtišším bezsáčkovým vysavačem značky Electrolux. Ve srovnání se svým předchůdcem Electrolux UltraCaptic nabízí až 4x tišší vysávání. „Jeho přibližná hlučnost je pouhých 72 decibelů. Při úklidu tak můžete telefonovat nebo poslouchat svou oblíbenou muziku,“ doplňuje Roman Šebl, vedoucí prodeje divize malých domácích spotřebičů společnosti Electrolux.

Dlouhodobá účinnost

Revoluční 3D filtr je důležitou součástí plně uzavřeného filtračního systému a při vysávání umožňuje jedinečný výkon s minimální ztrátou sací síly. Sedmistupňový filtrační systém představuje pokročilou filtraci prachových mikročástic a zaručuje vypouštění pouze čistého vzduchu zpět do vaší domácnosti.

Doživotní filtr a nenáročná údržba bez sáčků

Vysavač Electrolux Pure C9 přichází s exkluzivním doživotním filtrem, který není při běžném provozu nutné měnit. Objemná nádoba na prach a snadný přístup k filtru zajišťují rychlou a bezproblémovou údržbu. Odpadá tak starost s nákupem sáčků a nutnost jejich nehygienického a častého vyprazdňování.

Snadné manévrování po místnosti

Mimořádně velká zadní kolečka a o 360o otočné přední kolečko představují způsob, jak se pohybovat během vysávání bez nepříjemných nárazů do okolního nábytku. Svoboda pohybu je podpořena dvanáctimetrovým akčním rádiem. Spotřebič tak není potřeba příliš často přepojovat do jiné zásuvky.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies