AEG na veletrhu IFA představí inovativní varné desky

AEG

30.08.2023

Lucie Krejbichová

Společnost AEG získala své příznivce především díky schopnosti reagovat inovativně na požadavky a přání zákazníků. Vyvinula celou řadu novinek, z nichž některé letos představí na nejvýznamnějším veletrhu spotřební a domácí elektroniky IFA v Berlíně.

Moderní kuchyně vybavená spotřebiči AEG nabízí nepřebernou řadu možností, jak si zjednodušit a zefektivnit práci. Propracovaný design splňuje představy i těch nejnáročnějších uživatelů. Novinky v oblasti varných desek představované na veletrhu IFA 2023 kladou důraz na vytvoření takových podmínek, aby suroviny v kuchyni dostaly tu nejlepší péči a ti, kteří s nimi pracují, ty nejlepší pomocníky.

Krásná a odolná varná deska

Prémiová značka domácích spotřebičů AEG si veletrh IFA vybrala pro světovou premiéru i přelomové varné desky AEG 8000 bridge XT SaphirMatt se sklem odolným proti poškrábání. Jedinečné keramické sklo SaphirMatt je schopné odolat každodennímu používání a oděrkám, které vzniknou například při přetahování hrnců a pánví po varné desce. Je až čtyřikrát odolnější proti poškrábání než naše standardní sklokeramická varná deska[1].

SaphirMatt je odolný proti skvrnám a otiskům prstů a ve srovnání se standardními keramickými povrchy varných desek AEG se čistí dvakrát rychleji[2]. Jeho elegantní černá matná povrchová úprava dodá každé kuchyni styl. Deska odráží o 80 % méně světla než standardní povrch[3].

AEG 8000 Sense Boil & Fry – vaše nová asistentka v kuchyni

Varná deska AEG 8000 Sense Boil & Fry, která díky dotykovému displeji CookSmart asistuje při vaření a smažení, nabízí předuložená nastavení pro přípravu různých druhů pokrmů.  

Potřebujete uvařit vodu? K nastavení desky a funkce Sense Boil stačí dvě ťuknutí. Smažení na pánvi? Tři ťuknutí a perfektní teplota na smažení za pomocifunkce Sense Fry je na varné desce AEG 8000 Sense Boil & Fry nastavena. Nechybí ani další přesné funkce, jako je nastavení teploty na rozpouštění čokolády.

Funkce Dishes poskytuje návod na vaření krok za krokem a pomůže uživateli si jednoduše osvojit nové postupy přípravy jídla. Funkce Eco Tips automaticky zobrazuje praktické tipy, které pomáhají šetřit energii bez snížení kvality výsledku.

Novinky na český trh dorazí na podzim 2023.


[1] Na základě vnějších testů v porovnání se standardním povrchem varné desky AEG bez speciální úpravy nebo povrchové úpravy podle interních specifikací a příslušných norem EN, ISO, NF nebo DIN, pokud jsou
k dispozici.

[2] Laboratorně testováno na mastných skvrnách. Fyzikální a chemické vlastnosti povrchu SaphirMatt byly testovány v našich laboratořích podle interních specifikací a příslušných norem EN, ISO, NF nebo DIN, pokud jsou k dispozici.

[3] Fyzikální a chemické vlastnosti materiálu SaphirMatt byly testovány v laboratořích podle interních specifikací a příslušných norem EN, ISO, NF nebo DIN, pokud jsou k dispozici.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies