Bezsáčkový vysavač EASE C4: Účinné vysávání bez námahy

Electrolux

25.03.2019

Lucie Krejbichová

Nový bezsáčkový vysavač Electrolux Ease C4 byl designován s důrazem na nižší spotřebu energie a účinnější systém filtrace prachu. Při pravidelné údržbě vás překvapí silným a stálým sacím výkonem. Jeho objemná nádoba na prach pojme až 1,8 litru nečistot a prachu. Odpadá tak starost s nákupem sáčků a nutnost jejich nehygienického a častého vyprazdňování.

Čtyřnásobná filtrace

Vysavač Ease C4 je vybaven čtyřfázovým separačním systémem, který se skládá z pěnového filtru, dvoufázové cyklonové technologie a výfukového filtru. Dvoustupňová cyklónová technologie odděluje velké a malé částice prachu pro efektivnější vysávání s lepší filtrací.

Výsledkem je, že ve vstupním filtru zůstávají pouze velmi malé částice, což vede k prodloužení výkonu vysavače a nižší frekvenci výměny či mytí filtrů.  Při vyprazdňování sáčků často dochází k úniku prachových částeček, což vede k jejich vdechnutí.

S vysavačem Ease C4 se opětovného rozptýlení prachu do vzduchu bát nemusíte. Vyprázdnit nádobu lze jednoduše stisknutím jediného tlačítka, což ocení nejen alergici. Nádobu s objemem 1,8 l není navíc potřeba vyprazdňovat po každém vysávání.

Vzduchotěsné provedení pro účinnější vysávání

Vzduchotěsná konstrukce vysavače zefektivňuje vysávání a umožňuje účinnější využití energie. „V porovnání se svým předchůdcem – vysavačem AeroPerformer Cyclonic™ – vysává delší dobu při stejném sacím výkonu. Vysavač Ease C4 je tak nejlepší bezsáčkový vysavač Electrolux v této cenové kategorii“, prozrazuje Roman Šebl, vedoucí prodeje divize malých domácích spotřebičů společnosti Electrolux.

Velká kolečka pro naprostou stabilitu

Velká otočná kolečka zajišťují naprostou stabilitu po každém povrchu vaší domácnosti. Nastavení EasyMove umožňuje přizpůsobit si vysavač tak, aby vyhovoval vašim potřebám u všech typů podlah.

Svoboda pohybu je podpořena sedmimetrovým akčním rádiem i teleskopickým nastavením délky trubice. V případě potřeby se tak významně prodlouží dosah vysavače.

Modely a příslušenství

Základní model EC41-2SW disponuje speciální hubicí pro údržbu pohovek a textilií. Model EC41-4T je navíc dodáván s hubicí pro čištění tvrdých podlah. S modelem EC41-6BD se můžete díky hubici pro hloubkové čištění pustit i do opravdu důkladného úklidu.

Bezsáčkový vysavač Ease C4, model EC41-ANIM, si bez námahy poradí i s jakýmkoli typem chlupů psů i koček díky své speciální hubici. Zbavíte se i těch neustále se zadrhávajících do sedačky, které je pak velmi obtížné vytáhnout.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies