Chladno v létě, útulno v zimě. Spěte v pohodlí po celý rok

Electrolux

14.05.2018

Lucie Krejbichová

Relaxujte, bavte se, pracujte i spěte v pohodlí během celého roku. S pomocí klimatizačních jednotek Electrolux, které se dají jednoduše přemisťovat z místnosti do místnosti, zůstane váš domov svěží a příjemný i v těch nejteplejších letních dnech.

Pokud dáváte přednost spotřebičům, které díky svému nenápadnému designu nepřitahují pozornost svého okolí, svůj zrak upřete k některému z modelů klimatizací Electrolux ChillFlex Pro. Pyšní se moderním, avšak nenápadným skandinávským designem, který kombinuje čisté linie a důmyslné funkce. Vzduch nejen chladí, ale i čistí a filtrují polétavé částice.

Modely se systémem ChillFlex Pro: EXP26U758CW, EXP26U338CW, EXP34U338CW, EXP26U338HW, EXP34U338HW, EXP35U538HW. 

Pokud naopak toužíte po klimatizaci, která se díky svému originálnímu designu nepodobá žádné jiné, zvolte klimatizaci Electrolux AirFlower.Jako jediná na trhu má válcovitý tvar inspirovaný růží a překračuje tak hranice tradičního hranatého designu. Díky tomuto tvaru je distribuce vzduchu v místnosti ještě efektivnější a rovnoměrnější. 

AirFlower – chladno v létě, útulno v zimě

Jedinečná klimatizace AirFlower je tvořena válcovitou základnou a kulatou horní částí. Tento patentovaný design se tak stane výrazným doplňkem každého interiéru. Za bílou mřížkou se skrývá intuitivní displej, který je diskrétně zapuštěn do hladkého povrchu. Rozsvítí se jen, když je opravdu potřeba. V opačném případě nikterak neruší. Díky dvěma ergonomickým držadlům ji snadno přemístíte, kamkoli je potřeba, a zajistíte si pohodlí v každé místnosti. 

Chlazení a vytápění je díky speciálnímu tvaru účinnější než u jiných klimatizací. „Model EXP26V578HW využívá patentovaný systém AirSurround a generuje tak nepřímý proud vzduchu. Namísto proudění v jednom směru proudí vzduch ve spirálách vzhůru, poté klesá a vstupuje zpět do zařízení, čímž se stává celý proces chlazení ještě rovnoměrnějším,“ vysvětluje Roman Šebl, Sales Manager divize malých domácích spotřebičů CZ.

Ovládání je velice intuitivní a lze jej pohodlně propojit i s chytrými telefony. Můžete tak jednoduše ovládat teplotu svého domova i čistotu vzduchu na dálku prostřednictvím mobilní aplikace.

ChillFlex Pro – chladné pohodlí po celý rok

Dýchání kvalitnějšího vnitřního vzduchu vám pomůže dobít energii a relaxovat. Pokročilý filtrační systém zachycuje polétavé částice a čistí vzduch. Všechny modely se systémem
ChillFlex Pro mají tři jedinečné režimy, které pomohou vytvořit to pravé domácí pohodlí. Režim chlazení umožňuje zvýšit nebo snížit teplotu prostřednictvím různých velikostí ventilátoru; režim odvlhčování odstraňuje ze vzduchu teplo a vlhko již při nízkých otáčkách; a režim ventilátoru větrá vzduch bez použití kompresoru.

Všechny modely disponují hladkými kolečky chránícími podlahy. Ty společně s kompaktní velikostí spotřebičů zaručují opravdovou flexibilitu. Klimatizační jednotky ChillFlex Pro jsou vybaveny rotačním kompresorem, který se zaslouží o nulovou hlučnost a vysokou účinnost. Navíc je šetrný k životnímu prostředí. Každý si tak může užít komfort s opravdu čistým svědomím.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies