Čistá jarní energie do vaší domácnosti

Electrolux

21.01.2022

Lucie Krejbichová

Svěží příval jarní energie přináší každý rok do našich životů nový impuls ke změnám a k vymetení starých pavučin po zimě. Pozvěte jaro do svých domovů tím správným jarním úklidem. S pomocníky Electrolux vás lehce přesvědčíme, že to letos půjde s radostí a bez zbytečné námahy. Naše tipy k plánování úklidu vám pomohou zútulnit domov, abyste se v něm cítili opět jako znovuzrození. 

Pořádek přináší svěží nápady a dobrou náladu 

Dobrá zpráva je, že nemusíte uklidit úplně všechno. Důležité je úklid přizpůsobit aktuálním potřebám a začít od místnosti, na jejíž úklid se těšíte nejméně. Pokud je to pro vás úklid kuchyně, spolehněte se na řadu čističů Electrolux. Krém na čištění nerezových povrchů nabízí v malé dávce velký výkon. Ošetříte s ním veškerou nerezovou ocel v domácnosti, od varných desek až po nerezové chladničky. Receptura bez oplachování zajistí lesklé povrchy beze šmouh a zanechá ochranný film tak, aby byl povrch čistší a vyleštěnější. Abyste byli připraveni na voňavé jarní pečení, bude potřeba věnovat pozornost také vnitřnímu prostoru pečicí trouby či mikrovlnné trouby. Na nejodolnější mastné skvrny v troubách a grilech funguje dokonale nekorozivní čisticí sprej Electrolux. Jeho receptura je nekompromisní vůči skvrnám a zároveň šetrná vůči povrchům. Díky tomu také udržíte vzhled vašich spotřebičů déle novější. 

V dalším kroku můžete sáhnout po čisticím krému na keramické, indukční i skleněné varné desky. Jejich povrch vyčistí do hloubky a dodá vaší varné desce dokonalý lesk. Snadno za vás odstraní odolné skvrny, jako je připálené jídlo, a jeho neabrazivní receptura zanechá navíc na povrchu ochranný film. 

Vysávejte odshora dolů

Skvělým tipem na další usnadnění domácích prací při jarním úklidu a vysokou úroveň komfortu oceníte také s tyčovými vysavači Electrolux řady Well Q8 a Pure Q9. Jsou vždy po ruce a zvládnou úklid vaší domácnosti doslova od podlahy až po strop. Díky lehké a praktické vyjímatelné ruční jednotce můžete totiž komfortně vysát veškeré nečistoty i v těžko dostupných místech a s prachovým kartáčem se snadno zbavíte pavučin u stropu nebo prachu na vašem lustru. Veškeré příslušenství najdete přímo na samotném vysavači a s extra dlouhou štěrbinovou hubicí vyčistíte i úzké štěrbiny či prostor za nábytkem, kam by se standardní hubice neměla šanci dostat. Při úklidu od stropu dolů pokračujte vysátím čalouněného nábytku nebo postelí se speciální hubicí BedProPower™ Plus s UV technologií, která v kombinaci s 5stupňovým filtračním systémem odstraní až 99,9 % mikročástic prachu, bakterií, alergenů či roztočů.

Úklid podlahy jako závěrečná tečka

Péčí o podlahu, tedy o nejnamáhanější součást domácnosti, by měl váš úklid být u konce. Společně s širokým výběrem hubic nakonec snadno vyčistíte úplně všechny typy povrchů a podlah. Se zabudovaným LED osvětlením uvidíte prach i v těch nejtmavších zákoutích. K nejpraktičtějším výhodám patří unikátní funkce hubice BrushRollCleanTM, která vyčistí kartáč od namotaných vlasů a vláken jedním sešlápnutím pedálu, a to i v případě, že je vysavač vypnutý. Díky akumulátoru vydrží tyčové vysavače vysávat až 55 minut na jedno nabití a zvládnou se tak postarat o plochu až 162 m2. V čistě uklizené domácnosti se pak bude i dokonale vyjímat oceňovaný skandinávský design rodiny tyčových vysavačů. Ať už dáte přednost vysavači z řady Pure Q9 nebo Well Q8, s jeho pomocí u vás doma vytvoříte čisté a zdravé prostředí a vy si tak budete moct užít ten správný příval jarní energie.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies