Dejte se do pečení vánočky! Pomocí páry je to snadné

Electrolux

04.10.2017

Lucie Krejbichová

Mandle, rozinky, zlatavá barva a křupavá kůrka. Vůně se line celým bytem a všichni už nedočkavě čekají, kdy budou moci ochutnat. Pokud i vy toužíte po pečivu, které bude vypadat i chutnat jako z profesionální pekárny, stačí vám několik tipů, se kterými si tradiční vánočku sami upečete.

Společnost Electrolux vyvíjí technologie, které při vaření a pečení dopomáhají k dokonalému výsledku. Jednou z nich je technologie PlusSteam u multifunkčních trub Electrolux, která využívá na začátku pečení k horkému vzduchu vždy trochu páry, aby vytvořila zlatavou a křupavou kůrku na povrchu a lahodnou a měkkou strukturu uvnitř. Těsto vlivem páry krásně dokyne a bude ještě nadýchanější a lehčí.

Postup při pečení v multifunkční troubě Electrolux PlusSteam:

Do zásobníku na dně trouby nalijeme vodu. Správné vlhkosti je dosaženo po 5 minutách, což je ideální čas na vložení těsta do trouby. Pečeme v režimu Horkovzdušné pečení / PlusSteam při teplotě 200 °C zhruba 35 minut. Pokud vršek vánočky začíná při pečení rychle růžovět, přikryjeme jej alobalem.

Dosahujte profesionálních výsledků

Většina multifunkčních parních trub Electrolux je vybavena systémem UltraFan Plus, který se vyznačuje extra velkým ventilátorem a speciálním vedením vzduchu, díky kterému se budou vaše jídla připravovat rovnoměrně, kamkoliv je v troubě umístíte. Navíc modely EOA3454AAX, EOA5654AAXEOA5654AOXEOA3454AOX jsou vybaveny katalytickým povlakem, který absorbuje a oxiduje mastnotu a usnadňuje čištění.

Příslušenství pro snadné pečení

Aby se vám pokrmy lehce připravovali, využijte několik nezbytností, jako roztahovací plech s nepřilnavou vrstvou, který má nastavitelnou šířku, aby se vešel do všech druhů trub. Během pečení se vám také bude hodit silikonová rukavice do trouby. Přesouvejte a zvedejte horké nádobí až do 300 ° C, aniž byste se spálili. Používají ji i profesionální kuchaři kvůli její flexibilitě a protiskluzovým vlastnostem. 

Electrolux nabízí tyto modely multifunkčních trub PlusSteam:

EOA5654AOX / EOB5454AOX / EOB5454AAX / EOC5654AOX / EOB3454AAX / EOA3454AAX / EOC5654AAX / EOA5555AAX / EOA3454AOX / EOA45555OX / EOA5654AAX / EOB3454AOX.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies