Dokonale čisto jedním tahem

Electrolux

14.12.2023

Lucie Krejbichová

Praha 14. prosince 2023

Perfektně čistá podlaha za pár minut, bez kontaktu se špinavou vodou a s pomocí jediného spotřebiče? Žádný problém! Díky tyčovému vysavači Electrolux 800 Wet&Dry nebudete muset řešit nedostatek času nebo vůle k vysávání a následnému vytírání. Obojí hravě zvládnete najednou. A to není všechno – vysavač má navíc samočistící funkci, takže perfektně vyčistí nejen podlahu, ale později i sám sebe.

Jedním tahem

Tyčový vysavač Electrolux EW81U3DB 800 Wet&Dry není žádný kompromis mezi dokonalým luxováním a bezchybným vytřením. Obojí zvládne na jedničku. Silný výkon a skvěle promyšlený systém nakládání s vodou přináší jak bezchybnou čistotu, tak minimální námahu. Tyčový vysavač 800 Wet&Dry odstraní až 99 % suchých nečistot, hravě vysaje rozlité tekutiny a zanechá dokonale čistou podlahu. Lepkavý kečup nebo káva zmizí z podlahy beze stopy pouhým jedním pohybem.

Sucho do minuty

Díky tyčovému vysavači 800 Wet&Dry nemusíte absolvovat únavné stěhování nábytku, větrání a čekání, až podlaha uschne. Při vytírání se totiž téměř 90% vody nasaje zpět do vysavače a na podlaze tak zůstane pouze lesklý vlhký film, který do pár minut zcela uschne. Po vypnutí vysavač navíc ještě 2,5 sekundy vysává. Můžete si tak být jisti, že za sebou nezanechá louže vody, které by mohly poškodit choulostivé dřevěné podlahy.

Infračervený senzor nepřetržitě zkoumá vysávanou špinavou vodu z podlahy a podle jejího znečištění automaticky upravuje sací výkon a použité množství vody.

Čistota ve všech směrech

Promyšlená konstrukce vysavače zaručí, že se nepotkává špinavá voda s čistou, což výrazně zvyšuje efektivitu úklidu. Aby čištění bylo účinnější, stačí do nádrže na čistou vodu přidat běžný čisticí prostředek na podlahy.

Intuitivní displej vás informuje o režimu napájení, stavu baterie, úrovni hladiny vody, stejně jako o požadavku na samočištění, manuální vyčištění filtru zachycujícího větší nečistoty a vlasy nebo dalších požadavcích na údržbu.

Po odložení do dokovací stanice se spustí samočistící proces, který trvá zhruba dvě minuty. Rotační válec se vyčistí tak dobře, že budete mít pocit, jako by snad nikdy nebyl v kontaktu se znečištěnou podlahou.

Stačí jen jednoduše vyprázdnit nádrže na čistou a špinavou vodu, nechat je vyschnout pro eliminaci zápachu a vysavač je připraven na další překvapivě skvělý výkon, díky kterému si jej naprosto zamilujete.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies